Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere a lăsat în urmă Gabi Luncă. După ce s-a lăsat de muzică a investit în afaceri imobiliare

Ce avere a lăsat în urmă Gabi Luncă. După ce s-a lăsat de muzică a investit în afaceri imobiliare

GALERIE FOTO (6) Ce avere a lăsat în urmă Gabi Luncă

Ce avere a lăsat în urmă Gabi Luncă. Doamna muzicii lăutărești, Gabi Luncă a murit pe 2 aprilie, iar marți, 6 aprilie a fost condusă pe ultimul drum. Artista a fost infectată cu noul coronavirus, petrecându-și ultimele săptămâni din viață în spital. Acum, multă lume se întreabă cine va moșteni întreaga avere a cântăreței.

Ce avere a lăsat în urmă Gabi Luncă. După ce s-a lăsat de muzică a investit în afaceri imobiliare

Ce avere a lăsat în urmă Gabi Luncă. După moartea artistei Cornelia Catanga și cea a lui Nelu Ploieșteanu, publicul a avut parte de un nou șoc. Pe 2 aprilie s-a stin din viață doamna muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Marea artistă era internată în stare gravă la spital de mai bine de două săptămâni, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Ieri, artista a fost condusă pe ultimul drum. Familia lui Gabi Luncă a reușit să-și ia rămas-bun așa cum e creștinește, pentru că în urma autopsiei marea artistă nu mai era infectată cu COVID19. Gabi Luncă a lăsat în urmă o avere uriașă, dar și o afacere de care se ocupă fiul ei Emanuel Onoriu.

În urmă cu ceva timp, interpreta de muzică de petrecere declara că a avut o casă mare pe care a vându-o și de pe urma căreia a câștigat mulți bani. După moartea soțului ei, Gabi Luncă s-a retras din muzică și s-a alăturat în domeniul imobiliar alături de familia sa. Vedeta a cumpărat mai multe terenuri în București, iar în urma vânzării unui bloc a câștigat venituri în valoare de un milion de euro. Așadar cel care îi va moșteni afacerea este fiul său, care a lipsit de la înmormântarea acesteia. Potrivit unor surse, bărbatul se află izolat, fiind infectat cu noul coronavirus.

Ultima dorință a lui Gabi Luncă

După ce a fost diagnosticată cu COVID19, Gabi Luncă a fost internată în stare gravă în spital. Din păcate, marea artistă a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut de Rebeca Onoriu, fiica sa cea mică. Aceasta a scris că, după 23 de ani, părinții săi sunt împreună. Aceasta ar fi fost și ultima dorință a mamei sale, spusă pe patul de spital. Gabi Luncă le-a spus fiicelor sale că dorește să fie înmormântată alături de partenerul de viață, Ion Onoriu, celebrul instrumentist care a încetat din viață în 1998. „Mama nu a dorit să meargă acolo unde e tata acum, la acel cimitir, aşa că ne-a cerut să-l aducem pe tata lângă ea. Îi vom îndeplini ultima dorinţa, chiar dacă ne va lua ceva timp s-o facem!”, a declarat Estera Onoriu.

Fiica artistei a declarat că a reușit să-și ia rămas-bun de la mama sa telefonic, dar a evitat să ofere mai multe detalii. Conform acesteia, Gabi Lunca nu a murit neapărat din cauza coronavirusului, ci că organismul îi era de mult timp slăbit. „Pot să vă spun că mama avea o vârstă frumoasă şi că a trăit într-o viaţă cât alţii în zece. Şi bune, dar şi multe rele”, a completat Estera.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: