Redactia.ro
Home » Știri » Descinderi la priveghiul lui Gabi Luncă. Familia artistei acuză forțele de ordine că au dat buzna la Romexpo

Descinderi la priveghiul lui Gabi Luncă. Familia artistei acuză forțele de ordine că au dat buzna la Romexpo

GALERIE FOTO (5) Descinderi la priveghiul lui Gabi Luncă.

Descinderi la priveghiul lui Gabi Luncă. Vestea că artista Gabi Luncă a plecat dintre ei, i-a șocat pe toți fanii acesteia. Familia interpretei de muzică lăutărească a organizat un priveghi-comemorare la Romexpo, dar autoritățile au întrerupt evenimentul.

Descinderi la priveghiul lui Gabi Luncă. Familia artistei acuză forțele de ordine că au dat buzna la Romexpo

Descinderi la priveghiul lui Gabi Luncă. Interpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață în urmă cu două zile, după ce a pierdut lupta cu problemele de sănătate. Pentru a le oferi fanilor artistei prilejiul de a-și lua rămas bun de la ea, familia a organizat un priveghi-comemorare la Romexpo. „Mâine, 5 aprilie, va avea loc serviciul de priveghi-comemorare al mamei mele. Acesta va avea loc la ora 17 în sala bisericii Renovatio, din cadrul centrului comercial Romexpo, pavilionul C1”, au anunțat rudele artistei.

Oamenii s-au strâns pentru a-i aduce un ultim omagiu, dar și pentru a asculta melodiile regretatei artiste. Evenimentul a fost oprit de autorițile care au sosit la fața locului, pregătiți să împartă amenzi pentru încălcarea legii privind măsurile luate împotriva răspândirii coronavirusului. Oficialii din cadrul Poliției Capitalei au declarat că prezența oamenilor legii la priveghiul lui Gabi Lunca nu este conformă legilor. „Având în vedere prevederile ordinului comun al Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Sănătății nr 1103/2020, la procesiunile religioase se respectă anumite reguli: minimum doi metri distanță între persoane, cu asigurarea a 4 metri pătrați de persoană, cu portul măști de protecție și dezinfectarea mâinilor. Polițiștii se află la fața locului pentru a se asigura că măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei Covid-19 sunt respectate”, ne-au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

De asemenea, oamenii legii au vrut să-i amendeze pe organizatorii priveghiului, dar rudele le-au explicat că este o întrunire religioasă. Rebeca, una dintre fiicele lui Gabi Luncă, nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Această sală aparține Bisericii Renovatio, care face aici slujbe aproape în fiecare seară. Acum, este o slujbă de comemorare, nu un priveghi, pentru că trupul mamei mele nu este aici. Nu deranjăm cu nimic, sala este foarte mare. Se păstrează distanțarea, oamenii poartă mască. Poliția nu ar avea niciun motiv să ne facă probleme. Mai mult, avem aprobare pentru a desfășura aici slujbe”, a declarat Rebeca.

Gabi Luncă s-a stins la vârsta de 83 de ani

Pe 2 aprilie, Gabi Luncă s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, fiind internată în spital de două săptămâni. Anunțul a fost făcut de fiica acesteia, Rebeca Onoriu, pe pagina sa de Fcaebook. „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, soțul său care a murit în urmă cu 23 de ani. Gabi Lunca era internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza COVID19. Înmormântarea artistei va avea lor marți, de la ora 12.00, la cimitirul din Dămăroaia, unde solista și-a exprimat dorința de a fi îngropată.

Din păcate, în numai două săptămâni, s-au stins din viață valorile muzicii lăutărești. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar la scurt timp, Nelu Ploieșteanu a decedat, din cauza virusului ucigaș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: