Redactia.ro
Home » Știri » Gabi Luncă, înmormântată cu spectacol religios! Marea artistă va fi îngropată alături de soțul ei

Gabi Luncă, înmormântată cu spectacol religios! Marea artistă va fi îngropată alături de soțul ei

Gabi Luncă, înmormântată cu spectacol religios! Marea artistă va fi îngropată alături de soțul ei

Gabi Luncă va fi înmormântată în scurt timp, iar familia acesteia a dezvăluit că artista va fi condusă pe ultimul drum cu un mic concert, vor fi aduși porumbei albi, dar și un covor roșu.

Gabi Luncă, înmormântată cu spectacol religios

Gabi Luncă va avea parte de o ceremonie de înmormântare în toată regula, deși acesta ar fi murit infectată cu noul coronavirus. Rudele regretatei artiste s-ar pregăti de ceremonie cu porumbei albi, covor roșu și un scurt spectacol religios. Mai mult, se așteaptă și deshumarea soțului marii artistei, acordeonistul Ion Onoriu, care va fi reînmormntat, alături de partenera sa de viață, așa cum și-a dorit Gabi Luncă.

Înmormântarea se va efectua în condiții normale, asta după ce fiica regretatei cântărețe de muzică lăutărească și populară a anunțat public că ultimul test efectuat, cel PCR, ar fi ieșit negativ, astfel că, la mometnul decesului, Gabi Luncă nu mai suferea de infecția cu noul coronavirus.â

Mai mult, cu banii rămași în urma marii artiste se va construi un centru de ajutor pentru persoanele aflate în dificultate.

Gabi Luncă s-a stins din viață vineri seara

Gabi Luncă, una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România, a murit vineri seară, la Spitalul Județean Ilfov, acolo unde se afla de mai mult timp. Artista fusese diagnosticată cu noul coronavirus și internată în stare gravă, având multiple comorbidități, dar și o vârstă înaintată, respectiv 83 de ani. Anunțul cutremurător a fost făcut de către fiica ei, Rebeca Onoriu, pe Facebook.

”După 23 ani, din nou împreuă! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu.

Rebeca Onoriu  vorbise cu puțin timp în urmă despre starea de sănătate a mamei sale, internată la ATI la Spitalul Județean Ilfov. Tânăra spunea că artista nu mai era intubată, iar situația ei era stabilă, fiind cooperată cu medicii care o tratau. Totuși, era nevoie să poarte masca de oxigen, iar din cauza problemelor de sănătate avute în trecut, respectiv cancerul mamar, apropiații se temeau de ceea ce s-a și întâmplat, organismul artistei fiind unul foarte vulnerabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: