Redactia.ro
Home » Monden » Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Reghecampf: „Asta e tot ce am de spus”

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Reghecampf: „Asta e tot ce am de spus”

GALERIE FOTO (3) Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Reghecampf

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Reghecampf. Antrenorul de la CSU Craiova a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Anamaria Prodan, făcând dezvăluiri inedite. Laurențiu a vorbit și despre fiicele impresarei, declarând că le-a ajutat pe Rebecca și Sarah cu un apartament de lux. Fiica cea mare a impresarei a reacționat la mărturisirile tatălui ei vitreg. Aceasta a publicat o imagine în care arată un semn obscen cu dedicație pentru antrenor.

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Reghecampf: „Asta e tot ce am de spus”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Cei doi au decis să se despartă după 15 ani de relație. Anamaria Prodan i-a adus numeroase acuzații antrenorului, iar în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf și-a spus propria versiunea despre scandalul cu soția sa. Antrenorul a povestit că le-a ajutat pe fiicele impresarei, Rebecca și Sarah cu bani, în toți anii de căsnicie pe care el le-a avut cu mama lor.

Reghe a spus că le-a cumpărat acestora un apartament de lux, iar uneori le-a ajutat mai mult decât și-ar fi ajutat proprii copii. Acesta a mărturisit că niciodată nu a făcut diferențe între copiii lui și ai impresarei. După declarațiile făcute, Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan a avut o reacție pe Instagram. Aceasta a publicat o imagine în care are un semn obscen cu degetul din mijloc, alături de un mesaj. „Asta e tot ce am de spus”, a fost mesajul Rebeccăi.

Reghecampf a spus că a ajutat-o foarte mult pe Rebecca pentru a-și lansa o colecție de haine și pentru a putea să reziste la facultatea pe care și-a ales-o. El a susținut-o financiar în toți cei 15 ani, dar cu toate astea, se pare că relația dintre el și fiicele Anamariei Prodan s-a răcit.

Reghe nu a vorbit ani de zile cu Luca, fiul din prima căsătorie

Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit înainte de a forma un cuplu cu Anamaria Prodan. Acesta mai are un fiu, Luca, din căsătoria cu Mariana Pfeiffer. Ani de zile, antrenorul nu a vorbit cu Luca, iar atunci când îl vizita pe tatăl său, Mariana îl certa. „Eu cu Luca n-am vorbit câțiva ani buni. Îl certa Mariana atunci când venea la noi. El când venea la noi făcea poze cu fetele Anamariei, cu Bebe..Erau lucruri care pe Mariana o dureau, ea își vărsa nervii pe Luca. A venit la mine în Abu Dhabi și a zis că nu mai pleacă. I-am zis Marianei că nu mai vrea Luca să vină acasă în Germania, vrea să rămână aici. Și așa a rămas Luca în Abu Dhabi, cu mine. Nu i-am zis niciun cuvânt.A trebuit să mă duc la șeic, pentru a găsi un loc pentru Luca la școală. El nu știa o boabă de engleză.” a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Reghe a fost acuzat în nenumărate rânfuri de către Anamaria că nu își mai vizitează fiul cel mic, pe Bebeto. Antrenorul a infirmat acest lucru, mărturisind că Bebeto trece printr-o perioadă dificilă.,,Eu nu am fost în nicio țară fără Bebe. Relația mea cu el este foarte bună, dar din cauza conflictului dintre mine și Anamaria, el suferă. A intervenit o răceală, dar nu e vorba că nu avem o relație. A intervenit această răceală din cauza faptului că Bebe a fost crescut de mine. L-am învățat să-și iubească mama și să-i ia apărarea mereu.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: