Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan încă mai are sentimente pentru soțul ei: „Da, încă îl mai iubesc pe Laurențiu Reghecampf”

Anamaria Prodan încă mai are sentimente pentru soțul ei: „Da, încă îl mai iubesc pe Laurențiu Reghecampf”

Anamaria Prodan încă mai are sentimente pentru soțul ei

Anamaria Prodan încă mai are sentimente pentru soțul ei. În urmă cu câteva luni, impresara anunța că divorțează de Laurențiu Reghecampf, luând toată lumea prin surprindere. Cei doi au decis să pună capăt unei relații de 15 ani. În urma declarațiilor făcute de Reghe, Anamaria a recunoscut că încă mai are sentimente pentru tatăl fiului său.

Anamaria Prodan încă mai are sentimente pentru soțul ei: „Da, încă îl mai iubesc pe Laurențiu Reghecampf”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună vreme de 15 ani și au un copil, pe Bebeto. Între Anamaria și Reghe s-a iscat un scandal de proporții, iar impresara îi aduce acuzații grave fostului soț. După ce antrenorul a vorbit pentru prima oară despre divorțul de vedeta tv, Anamaria Prodan a recunoscut în emisiunea Acces Direct că a încercat să își salveze căsnicia. Mai mult, fosta prezentatoare tv a declarat că îl mai iubește pe Laurențiu Reghecampf. În prezent, antrenorul locuiește împreună cu iubita sa, iar peste câteva luni vor deveni părinții unui băiețel.

Anamaria este de părere că actuala iubită a soțului său nu va fi ultima femeie din viața lui și că, cu siguranță, vor mai exista și altele. ”Dacă tu crezi că Laurențiu Reghecampf se va opri la Corina Caciuc, nu, va merge din rău în mai rău. Să dea Dumnezeu să fie femeia vieții lui. Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, nu iubesc ceea ce astăzi toată România vede. Eu am pus pe Instagram o factură cu un ceas pe care el l-a vândut pe un sfert de bani, că nu mai avea din ce să trăiască”, a dezvăluit sexy impresara.

Ce simte Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Anamaria Prodan, dar și despre noua relație în care este implicat. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, antrenorul de la CSU Craiova a făcut mărturisiri surprinzătoare.

Reghe a spus ce își dorește pentru fosta soție, dar și de ce a decis să pună capăt căsniciei cu aceasta.În ceea ce privește sentimentele pentru mama copilului său, Reghecampf a declarat că pentru el, Anamaria nu mai reprezintă nimic, dar o respectă pentru că este mama copilului său. „Pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebeto, în rest, nimic!„, a mai spus Laurentiu Reghecampf.

Acesta a mărturisit că este foarte fericit alături de iubita sa și abia așteaptă să își cunoască fiul. ”E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece.Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus Reghecampf.

Antrenorul își dorește ca divorțul cu Anamaria Prodan să se pronunțe cât mai repede și ca soția sa să se oprească din a-l mai acuza, gândindu-se că Bebeto va suferi foarte mult în urma acestor scandaluri provocate de impresară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: