Redactia.ro

Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

GALERIE FOTO (6) Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

Gheorghe Dincă a fost luni la casa lui din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. El a fost scos din arestul IPJ Olt pentru a explica cum a răpit-o pe Alexandra Măceșanu.

Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost dus luni la casa sa din Caracal pentru a face reconstituirea faptelor sale. La reconstituirea de luni, o polițistă a jucat rolul Alexandrei Măceșanu, iar Dincă o leagă cu cureaua. De asemenea, bărbatul a fost surprins când ținea în brațe o păpușă, pentru a arăta momentul în care a dus-o pe Alexandra către butoi.Gheorghe Dincă a afișat o expresie linistită și calmă, ceea ce înseamnă că acesta și-a făcut un plan de apărare.

Potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, Dincă este un bărbat puternic, care are un ego puternic. „El este un bărbat puternic, a făcut box, are un ego puternic, un fel de Arată foarte bine, are şi o dublură care îl poate face să se concentreze mai bine, nu a slăbit deloc, nu mai face efort, mănâncă bine şi se uită la tv.Deja şi-a creat un plan de apărare”, a spus psihologul.

Deși Gheorghe Dincă nu va spune adevărul, există numeroase probe directe și indirecte care îl incriminează în ceea ce o privește pe Alexandra.

Gheorghe Dincă va fi adus și marți pentru reconstituirea în cazul Luizei

Suspectul i-a surprins până și pe anchetatori la prima reconstituire. Bărbatul  nu a avut altă grijă, decât să fie aranjat ca la carte. Acesta a cerut zi de zi haine curate, fiind tuns și bărbierit special pentru aceaste zile. Dincă a avut în timpul reconstituirii gesturi largi și nu de puține ori acesta a afișat rânjetul deja știut.

La casa lui, au ajuns și vecinii Alexandrei Măceșanu, care au încercat să ajungă la Dincă, însă mascații s-au așezat între aceștia și Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a încercat să intre în curtea lui Gheorghe Dincă, însă acesta a fost împiedicat de jandarmi. Supărat, bătrânul i-a acuzat pe jandarmi că sunt „criminali plătiţi de stat să nu-şi facă datoria”. Luni Dimineață, Gheorghe Dincă a fost adus la curtea sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor.  Marți, procurorii DIICOT îl vor aduce din nou pe Dincă la casa din Caracal pentru a reconstitui traseul parcurs cu Luiza.

Citeste si:Marius Constantin a fost scos din lot! Edi Iordănescu nu l-a iertat!

Loading...