Redactia.ro
Home » Știri » Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

GALERIE FOTO (6) Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

Gheorghe Dincă a fost luni la casa lui din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. El a fost scos din arestul IPJ Olt pentru a explica cum a răpit-o pe Alexandra Măceșanu.

Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost dus luni la casa sa din Caracal pentru a face reconstituirea faptelor sale. La reconstituirea de luni, o polițistă a jucat rolul Alexandrei Măceșanu, iar Dincă o leagă cu cureaua. De asemenea, bărbatul a fost surprins când ținea în brațe o păpușă, pentru a arăta momentul în care a dus-o pe Alexandra către butoi.Gheorghe Dincă a afișat o expresie linistită și calmă, ceea ce înseamnă că acesta și-a făcut un plan de apărare.

Potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, Dincă este un bărbat puternic, care are un ego puternic. „El este un bărbat puternic, a făcut box, are un ego puternic, un fel de Arată foarte bine, are şi o dublură care îl poate face să se concentreze mai bine, nu a slăbit deloc, nu mai face efort, mănâncă bine şi se uită la tv.Deja şi-a creat un plan de apărare”, a spus psihologul.

Deși Gheorghe Dincă nu va spune adevărul, există numeroase probe directe și indirecte care îl incriminează în ceea ce o privește pe Alexandra.

Gheorghe Dincă va fi adus și marți pentru reconstituirea în cazul Luizei

Suspectul i-a surprins până și pe anchetatori la prima reconstituire. Bărbatul  nu a avut altă grijă, decât să fie aranjat ca la carte. Acesta a cerut zi de zi haine curate, fiind tuns și bărbierit special pentru aceaste zile. Dincă a avut în timpul reconstituirii gesturi largi și nu de puține ori acesta a afișat rânjetul deja știut.

La casa lui, au ajuns și vecinii Alexandrei Măceșanu, care au încercat să ajungă la Dincă, însă mascații s-au așezat între aceștia și Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a încercat să intre în curtea lui Gheorghe Dincă, însă acesta a fost împiedicat de jandarmi. Supărat, bătrânul i-a acuzat pe jandarmi că sunt „criminali plătiţi de stat să nu-şi facă datoria”. Luni Dimineață, Gheorghe Dincă a fost adus la curtea sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor.  Marți, procurorii DIICOT îl vor aduce din nou pe Dincă la casa din Caracal pentru a reconstitui traseul parcurs cu Luiza.

Citeste si:Marius Constantin a fost scos din lot! Edi Iordănescu nu l-a iertat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: