Redactia.ro
Home » Monden » Recunoști fetița din poză? Astăzi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar Gerard Butler și Leonardo DiCaprio au fost îndrăgostiți până peste cap de ea

Recunoști fetița din poză? Astăzi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar Gerard Butler și Leonardo DiCaprio au fost îndrăgostiți până peste cap de ea

GALERIE FOTO (4) madalina ghenea

La vârsta de 36 de ani, această femeie se numără printre cele mai frumoase din România și este apreciată în mod deosebit în străinătate. Ea a avut relații cu bărbați celebri, iar povestile sale de dragoste au stârnit un interes considerabil în presa din Italia și Statele Unite. Datorită frumuseții sale, a reușit să cucerească inimile unor vedete de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio și Gerard Butler, cu care s-a presupus că avea relații serioase la un moment dat. Gerard Butler a făcut chiar o vizită în România pentru ea.

Cum arăta atunci când era mică Mădălina Ghenea

În mod evident, ne referim la Madalina Ghenea. De-a lungul timpului, ea a fost criticată pentru faptul că ar fi apelat și la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și păstra frumusețea. Sătulă până peste cap de acuzațiile care îi sunt aduse, Mădălina Ghenea a decis să distribuie în mediul online o imagine din copilărie pentru a demonstra că trăsăturile i-au rămas neschimbate!

madalina ghenea
Mădălina Ghenea

Fotomodelul a distribuit pe platformele de socializare o imagine din copilărie în care avea aproximativ 5 ani, iar în această fotografie, se pot observa trăsături fizice care par a fi rămase aproape neschimbate în timpul maturității. Buzele, nasul, ochii și sprâncenele par să fi păstrat o autenticitate notabilă de-a lungul anilor, semn că Mădălina Ghenea nu a suferit intervenții chirurgicale la nivelul acestora.

Mădălina Ghenea a avut un trecut amoros tumultos

Mădălina Ghenea esste mama unei fetițe, pe care preferă să o țină, însă, departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor. La vârsta de 6 ani, Charlotte este remarcabil de frumoasă și moștenește multe dintre trăsăturile mamei sale. Matei Stratan este părintele fiicei lui Mădălina Ghenea. Cei doi au trăit o relație de iubire, însă aceasta s-a încheiat în cele din urmă. După despărțire, Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia împreună cu fiica lor, acolo unde au o viață cât se poate de frumoasă.

Numele Mădălinei Ghenea a fost asociat adesea cu cel al actorilor renumiți. De-a lungul timpului, frumoasa actriță româncă a avut relații de lungă sau scurtp durată cu Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender. Tatăl fetiței sale este afaceristul Matei Stratan, iar în prezent românca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenismanul de origine bulgară Grigor Dimitrov.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: