Redactia.ro
Home » Știri » Reduceri colosale la Lidl de Revelion. Produsele care se vând ca pâinea caldă

Reduceri colosale la Lidl de Revelion. Produsele care se vând ca pâinea caldă

Reduceri colosale la Lidl de Revelion. Produsele care se vând ca pâinea caldă

Lidl România a pregătit reduceri colosale în ultimele zile ale anului 2022 astfel că multe dintre produse se vând la prețuri foarte mici. Iată despre ce e vorba.

Reduceri colosale la Lidl de Revelion. Produsele care se vând ca pâinea caldă

Românii care petrec acasă Revelionul trebuie să aibă ce să pună pe masă, evident, mai ales dacă au și musafiri, rude, prieteni, apropiați. Lidl România vine în ajutorul lor cu produse alimentare foarte ieftine.

O porție de creveți prefierți poate fi achiziționată pentru suma de numai 9,99 de lei și, cum de la masa de Revelion nu trebuie să lipsească peștele, gospodinele pot cumpăra file de somon norvegian la prețul de 8,49 de lei per suta de grame sau 400 de grame de file de cod în panadă pentru numai 11,99 lei. De asemenea, poți procura piept de curcan dezosat la numai 3,99 de lei per suta de grame, ofertă redusă cu 20%.

Lidl România pune la vânzare caserole de măsline grecești de la brandul Chef Select la prețul de 6,99 de lei, sucul de mere Solevita la prețul de 5,49 de lei sau o pungă de mix de salată de numai 3.49 lei.

În ceea ce privește mezelurile, poți achiziționa mușchi file crud-uscat pentru 4,99 lei, iar dacă poftești la ceva bun și dulce, poți cumpăra, oricând, un tort cu ciolocală și aromă de vanilie în valoare de 28,99 de lei. Totodată, poți încerca vin spumant Bon Fruits la prețul de 13,99 lei, vodkă Superb în valoare de 36,99 lei sticla, rom alb James Cook pentru 18,99 lei sau tequilla Corrida la prețul de 32,99 lei, cu o reducere de 15%, potrivit Playtech.

Program Lidl de Crăciun și de Anul Nou. La ce oră se închid magazinele de Sărbători

Pe 1 ianuarie 2023, toate Lidl din țară vor fi închise și vor avea un program special pe 2 ianuarie 2023. Concret, magazinul va funcționa într-un interval orar mai mic decât în restul zilelor. Cei care vor să facă mici cumpărături trebuie să țină cont că accesul le este permis doar până la ora 17.00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini