Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles, surpriză specială pentru Kate Middleton. Ce gest impresionant a făcut

Regele Charles, surpriză specială pentru Kate Middleton. Ce gest impresionant a făcut

Kate Middleton se confruntă cu o perioadă dificilă în viața ei, fiind diagnosticată recent cu cancer. Cu toate acestea, în mijlocul acestei provocări medicale, Prințesa de Wales a primit și vestea unei surprize plăcute din partea Regelui Charles.

Ce a primit Kate Middleton de la Regele Charles

La o lună după ce a făcut public diagnosticul ei medical, Regele Charles i-a făcut o surpriză specială lui Kate Middleton, oferindu-i un nou titlu în cadrul Familiei Regale a Marii Britanii. Astfel, Prințesa de Wales a fost numită „Companion Regal al Ordinului Companionilor de Onoare”, o distincție importantă care datează de un secol, fiind înființată în 1917 de Regele George al V-lea.

De asemenea, și soțul său, Prințul William, a primit un nou titlu din partea tatălui său, Regele Charles, fiind numit „Mare Maestru al Ordinului Bath”, o distincție care datează din 1725 și care a fost creată de Regele George I.

În afară de Kate Middleton și Prințul William, alti membri ai Familiei Regale a Marii Britanii au primit titluri din partea Regelui Charles. Printre aceștia se numără Camilla, Regina Consoartă, care a fost numită „Mare Maestru și Prima sau Principala Mare Cruce a celui mai Excelent Ordin al Imperiului Britanic”, precum și Ducesa de Gloucester, care a primit titlul de „Royal Lady Companion în Ordinul Jartierei”.

Kate Middleton a vorbit deschis despre boala sa

În videoclipul publicat pe 22 martie 2024, Kate Middleton a împărtășit publicului diagnosticul ei de cancer și a vorbit deschis despre impactul acestei știri asupra familiei sale. În ciuda provocării pe care o întâmpină, Kate a transmis un mesaj de speranță și încurajare pentru toți cei care se confruntă cu această boală, subliniind importanța păstrării credinței și speranței în timpul tratamentului și recuperării.

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a transmis Kate Middleton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: