Redactia.ro
Home » Monden » Regele Tik-Tok-ului, în prag de disperare! Ce le-a cerut urmăritorilor săi

Regele Tik-Tok-ului, în prag de disperare! Ce le-a cerut urmăritorilor săi

Regele Tik-Tok-ului este în prag de disperare, după ce s-a despărțit de soția sa. Bărbatul a plecat de acasă și cere ajutorul urmăritorilor lui.

Regele Tik-Tok-ului este în prag de disperare

Regele Tik-Tok-ului, Ionuț Bodi, este în prag de disperare. Odată ce s-a despărțit de soția sa, Alexandra Bodi și a plecat de acasă, el cere acum ajutorul urmăritorilor săi, informează Spynews. Ionuț Bodi este acum în Moldova, acasă la părinții săi și spune că are nevoie de un loc de muncă. Vrea ca cei care îi văd anunțul să nu-l ia în derâdere.

”Bună ziua la toată lumea! Sunt în Moldova, lângă băiatul meu! Vă rog din tot sufletul pe urmăritorii mei, dacă vreți, să mă ajutați cu un loc de muncă sigur, să nu fie țeapă. Vă respect, multă sănătate vă doresc. Aștept dueturi cu oferte de muncă stabilă! Din partea mea vă doresc sărbători fericite”, este mesajul lui Ionuț Bodi de pe Tik Tok.

De ce s-au despărțit regii Tik-Tok-ului

Alexandra Bodi și Alex Bodi , ”Regii Tik-Tok-ului” au șocat printr-un anunț de pe Tik-Tok , aplicația care i-a consacrat. Alexandra Bodi a spus urmăritorilor, cu ochii în lacrimi, că s-a despărțit de soțul ei, culmea, din cauza Tik-Tok-ului. Mai mult, vinovați de separarea lor ar fi și ”unii șmecheri” care urmăresc să câștige bani, povestește femeia. Ea a mai precizat că nu se va lăsa mai prejos și îi va blestema.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, a spus Alexandra Bodi pe Tik Tok.

Asta nu este tot, însă. Supărată, Alexandra a dezvăluit că este pe punctul de a renunța la Tik-Tok.

”Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a spus mai precizat Regina Tik-Tok-ului cu ochii în lacrimi.

De atfel, Alexandra Bodi a măruturisit și că soțul ei refuză să mai răspundă la telefon de când e plecat acasă, în Moldova.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a mai transmis de Alexandra Bodi pe Tik Tok.

Alexandra Bodi și Alex Bodi sunt unele dintre cele mai renumite personaje, de la noi din țară, de pe aplicația care a făcut înconjurul lumii, Tik-Tok. Ei au mii de vizualizări datorită dansurilor lor și altor momente pe care aceștia le mimează. Astfel, au fost preluați și de emisiunea Acces Direct, care i-a numit ”Regii Tik-Tok-ului”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: