Redactia.ro
Home » Monden » Reghe, dezvăluiri cu ochii în lacrimi. Ce relație are, de fapt, antrenorul cu fiul său cel mic, Bebe

Reghe, dezvăluiri cu ochii în lacrimi. Ce relație are, de fapt, antrenorul cu fiul său cel mic, Bebe

Reghe, dezvăluiri cu ochii în lacrimi

Reghe, dezvăluiri cu ochii în lacrimi. Antrenorul a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Anamaria Prodan. Soțul impresarei a făcut declarații emoționant despre fiul său cu vedeta, Laurențiu Reghecampf Jr. Ce relație au cei doi în prezent?

Reghe, dezvăluiri cu ochii în lacrimi” „Sufăr și mă doare”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au pus capăt unei căsnicii de 15 ani. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Jr., dar împreună au crescut și copiii pe care cei doi îi au din căsniciile anterioare. Reghe a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Anamaria, în podcastul lui Cătălin Măruță. Impresara a făcut acuzații grave la adresa încă soțului ei, iar Reghe a vrut să-și spună părerea. Acesta a vorbit despre familie și copii, dar și despre Bebeto. Reghe s-a emoționant, iar de fiecare dată când povestea despre el, antrenorul avea lacrimi în ochi. Cătălin Măruță a observat că antrenorul se emoționează foarte mult când vorbește despre fiul său. . „Da, pentru că sufăr și mă doare. Pentru că nu vreau ca el să citească declarațiile și tot ce se scrie. Stă mereu cu telefonul în mână. Eu știu că el suferă.Anamaria face lucruri care o să îi dăuneze lui Bebe, pentru că eu sunt tatăl lui până la urmă. Ce ar fi să spun și eu acum lucruri pe care le făcea ea? Că știu lucruri, după 15 ani de relație… (..) Anamaria are talentul de a manipula lumea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Ce relație are Reghecamf cu Bebeto?

Reghecampf a recunoscut că în prezent, relația cu Bebeto s-a mai răcit în urma întregului scandal. Acesta a spus că își vizitează fiul la antrenamente și că au în continuare o legătură strânsă, după ce impresara a declarat că antrenorul și-ar fi neglijat băiatul după ce a începutul relația cu noua iubită.

„Relația mea cu el e una foarte bună, dar din cauza acestui conflict cu Anamaria, el suferă. Și așa a intervenit și o mică răceală. (..) Sufăr pentru că nu mi-e uşor să aud că nu îmi pasă de copil. Mă doare.Ştiu cât suferă Bebe. Evit să îi fac rău, să fie implicat în anumite chestii. Aş putea să îi fac procese peste procese Anei. Ea ştie acest lucru. Mă şantajează cu Bebe. Este singurul atu pe care îl are cu mine.Am mers mereu să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă la Snagov. (..) Cine l-a înscris pe Bebe la şcoală? Cine i-a plătit şcoala? Eu am fost. De multe ori nu am fost acasă ca să nu mă cert cu ea. Mă duc să îl văd un minut şi apare de nicăieri Anamaria. Parcă are un radar. Supunem copilul la un stres”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 15 ani, iar în urmă cu câteva luni, impresara a anunțat că divorțează de antrenor. Vedeta l-a acuzat în nenumărate rânduri pe tatăl fiului ei. Peste câteva luni, Laurențiu Reghecampf va deveni tătic pentru a treia oară, după ce iubita sa va aduce pe lume un băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: