Redactia.ro
Home » Monden » Reghecampf a dat cărțile pe față: „Trebuia să punem capăt atunci”. Ce l-a făcut să renunțe la Anamaria Prodan

Reghecampf a dat cărțile pe față: „Trebuia să punem capăt atunci”. Ce l-a făcut să renunțe la Anamaria Prodan

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai controversate subiecte din prezent. În cadrul proceselor dintre ei se va decide împărțirea averii acumulate pe parcursul anilor. Relația dintre ei se manifestă acum doar prin intermediul avocaților și al presei. 

De curând, antrenorul a demascat-o în cadrul unei emisiunii televizate din cadrul trustului Kanal D. La emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a fost total transparent în ceea ce o privește pe fosta soție. 

Despărțirea a avut loc încă din 2019

Invitat la emisiunea „ 40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul partener de viață a impresarei Anamaria Proda, a susținut în repetate rânduri faptul că aceasta ar minți în aparițiile publice și că despărțirea lor ar fi avut loc cu mult timp în urmă.

„Conform declarațiilor lui Reghecampf, ruptura dintre el și Ana s-a produs în urmă cu aproape trei ani, în 2019. Antrenorul ar fi fost deranjat de imaginile în care impresara l-a lovit cu pumnul pe antrenorul Dan Alexa în urma unei presupuse crize de gelozie”, relatează „Click!”

„Un moment delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat o alta întorsătură”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf. 

Ce l-a făcut să renunțe la Anamaria Prodan

În cadrul emisiunii, vădit emoționat de subiect, Reghecampf a afirmat că motivul real al despărțirii este Dan Alexa. Mai exact, aventura pe care Anamaria ar fi avut-o cu el.

Întrebat dacă ar mai fi divorțat în situația în care nu ar fi existat imaginile respective, antrenorul Universității Craiova a rostit un răspicat „nu”:

„Nu (aș mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Dan Alexa). Nu m-a interesat să controlez ce face Ana. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul de lângă mine. Am încercat să trec peste acest moment, dar n-am putut”, susține Reghecampf. 

Ce regrete are Laurențiu Reghecampf

Antrenorul, care abia ce a devenit din nou tătic de băiat, a vorbit și despre regretele pe care le are în față de fosta soție: 

„Îmi pare rău că i-am dat anumite speranțe, dar cel mai sănătos pentru amândoi cred că era să punem capăt atunci. (…) Eu n-am bătut pe nimeni, nu m-a filmat nimeni în public. Eu nu am înșelat-o și nu există nici o dovadă în această direcție”, a mai transmis el.

Antrenorul mai spune că nu are de gând să o mai lase pe fost parteneră să se folosească de copii pentru a-i face rău: 

„Urăsc atunci când oamenii își folosesc copiii să ajungă la anumite lucruri. Nu o să îi accept niciodată Anei sau altcuiva să îmi folosească copiii pentru a câștiga ceva. Lucrurile trebuie stabilite între oamenii maturi, copiii trebuie sa își facă școala. E foarte important ca eu și fosta mea soție să ne comportăm ca doi oameni maturi”, a conchis actualul partener de viață al Corinei Caciuc, femeia care i-a dăruit încă un fiu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: