Redactia.ro
Home » Monden » Reghecampf îi INTERZICE Anamariei Prodan să-i mai poarte numele. Cum o va chema, în buletin, pe impresară. Nu se va numi „Prodan”!

Reghecampf îi INTERZICE Anamariei Prodan să-i mai poarte numele. Cum o va chema, în buletin, pe impresară. Nu se va numi „Prodan”!

Anamaria Prodan, primele declarații după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. „M-a luat de cap, de gât, de ochi”

Laurențiu Reghecampf vrea s-o elimine definitiv pe Anamaria Prodan din viaţa sa. Chiar dacă impresara e mama fiului lui, Bebeto, antrenorul caută s-o pedepsească pe fosta lui soţie cum ar putea mai tare.

Procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) se află în plină derulare, iar aremele grele au fost scoase pe masă. De exemplu, Reghe n-ar mai vrea ca fosta prezentatoare TV să-i mai poarte numele de familie.

Cum se va numi Anamaria Prodan după divorţ?

În dosarul de divorț, depus de la început la tribunal, Reghecampf a cerut ca Anamaria să nu-i mai poarte numele. În aceste condiții, Anamaria va trebui să revină la numele de familie, pe care-l avea trecut în buletin înainte de a-și oficializa relația cu antrenorul.

Acest nume nu este însă Prodan, așa cum susține agentul FIFA, ci Dumitrescu, rezultat din primul mariaj cu Tiberiu Dumitrescu. De altfel, ambii copii ai Anei rezultați din prima căsnicie, Sarah și Rebecca, poartă numele Dumitrescu, potrivit Digisport.

Așadar, la finalul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria, care mai are și un al doilea prenume, Ionela, se va numi Anamaria Dumitrescu.

Impresara ar putea reveni la numele de „fată”

Rămâne de văzut dacă femeia va rămâne cu Dumitrescu sau va reveni, în buletin, la numele de fată, adică Prodan. Legea îi permite să facă acest lucru mai ales dacă demonstrează că noul nume este notoriu.

Ura dintre Reghe şi Prodanca a atins noi cote după bătaia dintre cei doi, din urmă cu 9 zile, de la Snagov. S-a ajuns la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit câteva lovituri, după care au ajuns la secția de poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Presa din Azerbaijan anunță că șefii lui Neftchi Baku au decis ca Laurențiu Reghecampf să continue la club și să facă abstracție de incidentul dintre antrenor și fosta sa soție. La rândul său, Reghe a asigurat conducerea că nu va pleca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: