Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a II-a a avut aceeași culoare la unghii timp de 33 de ani

Regina Elisabeta a II-a a avut aceeași culoare la unghii timp de 33 de ani

GALERIE FOTO (2) Regina Elisabeta a II-a

În timpul celor 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a, Majestatea Sa purta des mănuși asortate. Acestea, împreună cu un ruj roz sau roșu aprins, erau preferatele ei. Totuși, a existat un alt element al look-ului caracteristic al Reginei pe care mulți oameni s-ar putea să nu-l știe: culoarea unghiilor.

Regina Elisabeta a II-a, același tip de manichiură și aceeași culoare, timp de 33 de ani

În orice moment al vieții sale, regina Elisabeta a II-a putea fi văzută purtând o culoare de ojă foarte populară, pe care multe femei o dețin în colecțiile personale. Potrivit site-ului Essie, în 1989, coafeza reginei i-a scris o scrisoare fondatoarei Essie Weingarten în care îi cerea nuanța Ballet Slippers, iar de atunci nu a purtat decât această nuanță.

Ce ojă folosea Regina Elisabeta a II-a. Costă 8 dolari

Este vorba despre oja Ballet Slippers, care costă doar 7,99 lire sterline. Este rozul transparent perfect pe care l-a avut pe unghii de nenumărate ori. Acesta nu numai că a fost aprobat, dar a fost și iubit de Regina Elisabeta a II-a. De fapt, i-a plăcut atât de mult încât a preferat ca toate femeile din familia regală să o poarte și ele, așa că a devenit rapid un element de bază și în garderobele lui Kate Middleton și Meghan Markle.

Culoarea preferata de regina Elisabeta

Kate Middleton și Meghan Markle, aceeași manichiură ca Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a optat pentru o culoare deschisă a lacului de unghii pentru a contrasta cu toate ținutele sale vibrante, dar este greu de crezut că alte femei au folosit, de asemenea, aceeași nuanță pentru unghii în ultimele trei decenii.

Regulile Familiei Regale privind ținutele și aspectul

Familia Regală evită, de obicei, culorile vii și manichiurile complexe. Pentru a ieși în evidență, multe femei din familia regală optează pentru un roz deschis clasic, neutru. Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a era adesea văzută folosind populara ojă de unghii. Potrivit site-ului Essie, coafeza reginei i-a scris fondatoarei Essie Weingarten în 1989 cerându-i o variantă special creată pentru Regină, pe care a folosit-o de atunci.

Nu e de mirare că doamnele din familia regală, cu gustul lor rafinat și codul vestimentar modest, ar opta pentru o paletă de culori mult mai simplă pentru manichiura lor. De fapt, regula reginei Elisabeta a II-a a devenit un fel de tradiție pentru toți membrii familiei regale de atunci, Catherine, Anne, Beatrice și Eugenie evitând de obicei culorile deschise sau închise la culoare pentru unghii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: