Redactia.ro
Home » Monden » Regina Letizia a Spaniei a purtat un chilipir elegant în Palma de Mallorca. A încălcat protocolul regal?

Regina Letizia a Spaniei a purtat un chilipir elegant în Palma de Mallorca. A încălcat protocolul regal?

GALERIE FOTO (5)

Soția și fiicele regelui Felipe au ieșit în Palma de Mallorca alături de soacra sa, regina Sofia care a surprins cu apariția sa! Aceasta ar fi încălcat protocolul regal. Iată detaliile!

Regina Letizia a Spaniei a purtat un chilipir elegant în Palma de Mallorca

Regina Letizia a Spaniei a fost însoțită de cele două fiice ale sale, Prințesa Leonor și Prințesa Sofia, precum și de soacra sa, Regina Sofia, în timpul unei ieșiri nocturne duminică. Femeile din familia regală au plecat de la un restaurant și apoi s-au plimbat prin piața Paseo de Sagrera.

Regina Letizia și fiicele sale au optat pentru look-uri similare, toate purtând rochii imprimate de Zara cu espadrile. Letizia, în vârstă de 49 de ani, a optat pentru un ansamblu complet roz, asociind rochia tip cămașă imprimată cu portofelul Feel Mallorca Ikat și cu pantofi wedges roz, potrivit people.com. Totuși rochia este destul de scurtă, până la genuchi, motiv pentru care regina ar fi încălcat protocolul regal.

Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani, a optat pentru o rochie mini cu mânecă lungă similară, de culoare albastră, asortată cu espadrile, în timp ce sora mai mică, Prințesa Sofia, în vârstă de 15 ani, a ales o rochie bej cu decupaj la mijloc de la Zara, cu încălțăminte similară.

Regina Sofia, căsătorită cu fostul rege Juan Carlos și mama regelui Felipe, a purtat, de asemenea, un model luminos pentru ieșirea de seară. Sofia, în vârstă de 83 de ani, a purtat un blazer roz și albastru cu pantaloni asortați, împreună cu un top alb și coliere suprapuse, conform aceleași surse.

Regina Letizia împrumută des haine

Aceasta nu este prima dată când stilul reginei Letizia se potrivește cu cel al fiicelor sale. De fapt, ea a purtat o rochie-cămașă roșie cu model și mâneci suflecate… la doar o lună după ce Prințesa Leonor a ieșit în aceeași ținută.Deși nu este clar dacă regina Letizia a împrumutat piesa din dulapul prințesei Leonor sau dacă a cumpărat ea însăși exact rochia, este cu siguranță aceeași piesă de Dándara.

 

.

Sursa foto: ANTONIO GUTIERREZ/EUROPA PRESS VIA GETTY; CARLOS ALVAREZ/GETTY

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: