Redactia.ro
Home » Știri » Regizorul TVR, Tudor Axinte și soția lui au murit într-un accident rutier

Regizorul TVR, Tudor Axinte și soția lui au murit într-un accident rutier

Regizorul TVR, Tudor Axinte și soția lui au murit într-un accident rutier

Tudor Axinte și soția lui au murit. Tudor Axinte și soția lui au pierit ieri într-un accident de motocicletă. Regizorul TVR Iași s-a ciocnit de o mașină în care se aflau cinci persoane.

Regizorul TVR, Tudor Axinte și soția lui au murit într-un accident rutier

Tudor Axinte regizor la TVR Iași și soția sa au decedat ieri într-un accident rutier. Cei doi se aflau pe motocicletă și se deplasau către Iași. În localitatea Bălteni, bărbatul a pierdut controlul motocicletei. Motociclistul a fost prind sub autoturism în urma impactului, iar soția regizorului a murit pe loc. Cei doi soți au ieșit într-o mică escapadă, însă aceștia și-au găsit sfârșitul în Bălteni, comuna Probota. Tudor Axinte a vrut să treacă pe constrasens și s-a izbit frontal de mașina care circula regulamentar.

Soția sa au murit pe loc

În urma impactului, soția sa, Gabriela a decedat pe loc, după ce a zburat de pe motocicletă. Inima lui Tudor a mai bătut câteva minute, însă medicii nu au reușit să îl salveze. Potrivit medicilor, soția sa, nu mai putea fi salvată, având leziuni multiple, în special în zona capului. Timp de oră, medicii au încercat să îl resusciteze pe Tudor Axinte.

În cursul zilei de duminică a avut loc un grav accident rutier, pe raza localității Bălteni. Este vorba despre un impact frontal între un autoturism și o motocicletă. În urma acestui incident au rezultat șase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a încercat să îl resusciteze, timp de o oră. Soția acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicație de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conștiente”, a declarat coordonatoarea Unității de Primiri Urgențe și SMURD Iași.

Colegii de la TVR Iași au postat pe pagina de Facebook a postului de televiziune un mesaj de condoleanțe.

Duminică, 25 august, s-a întrerupt subit firul vieţii bunului nostru coleg de la TVR Iaşi, regizorul de emisie Tudor Axinte. Tudor Axinte şi-a început activitatea în această profesie în 1991 la studioul din Iaşi. Între 1999 şi 2003 şi-a manifestat calităţile în cadrul staţiei Pro TV Iaşi. Din 2003 a revenit alături de primii săi colegi de la studioul public regional TVR Iaşi. Un tragic accident de circulaţie l-a luat împreună cu soţia sa, Gabriela, de lângă fiul lor, Alex. Dumnezeu să-i odihnească!”, este postarea de pe Facebook a celor care au lucrat împreună cu el.

Cine este Tudor Axinte

Tudor Axinte avea 53 de ani și era căsătorit cu Gabriela, 53 de ani. Cei doi aveau un fiu pe nume Alex. Tudor Axinte lucra ca regizor de emisie la postul național de televiziune filială Iași. Duminică, cei doi se deplasau pe o motocicletă Honda și se îndreptau către Iași. Cei doi au fost într-o călătorie alături de un alt cuplu, aflați în fața lor tot pe motocicletă. Din fericire, celălalt cuplu nu a pățit nimic.

Citeste si:Tânărul care și-a dat foc în mașină, a murit la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini