Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Reguli esentiale pentru o relatie condimentata in doi

Reguli esentiale pentru o relatie condimentata in doi

Sexul este esential in viata fiecarui cuplu, iar daca relatia din dormitor nu este suficient de condimentata, atunci exista riscul ca aceasta sa afecteze si celelate aspecte din viata amoroasa. Pe langa apropierea pe care o ofera si placeara infinita, sexul are si alte beneficii precum imbunatatirea calitatii somnului si  calmarea anxietatii.

Astfel, iata care sunt cele mai importante reguli pentru o relatie condimentata in doi;

Practicarea iubirii de sine

Sa ajungi sa te iubesti este o adevarata arta, chiar daca la prima vedere pare simplu. Iubirea de sine reprezinta capacitatea de a-ti aprecia atat personalitatea, cat si corpul. In felul acesta, capeti increderea de sine necesara oricarei femei care isi doreste o relatie condimentata in doi.

Incurajeaza-ti partenerul sa iti comunice fanteziile pe care le are

Fiecare barbat are cate o fantezie ascunsa, deci sa nu crezi ca iubitul tau face exceptie de la aceasta regula. Daca nu ti-a comunicat pana acum fanteziile, cu siguranta ii este jena sa iti ceara sa incercati lucruri noi. De aceea este momentul sa preiei controlul si sa il incurajezi sa isi exprime dorintele. In felul acesta, relatia va putea fi dusa la un nou nivel si mai mult decat atat, vei reusi sa iti impresionezi partenerul in cel mai frumos mod.

Faceti sex in locuri diferite

Cine spune ca sexul trebuie facut doar in dormitor, se inseala! Secretul unei relatii sexuale condimentate este sa experimentati locuri noi. In felul acesta, va puteti bucura de mai multa adrenalina. Totodata, experientele noi pot creste increderea in sine.

Testati tinute sexy si jucarii sexuale

Fiecare barbat isi doreste ca iubita lui sa il suprinda intr-o tinuta sexy. Cu siguranta iti vei pune si mai mult feminitatea in valoare daca vei purta uniforma unei asistente, de exemplu. La final, amandoi va veti bucura de o experienta sexuala de neuitat.

Mai mult decat atat, jucariile sexuale sunt foarte importante in viata de cuplu. Prin intermediul acestora va puteti cunoaste mai bine, puteti condimenta relatia sexuala si puteti avea parte de placeri memorabile!

In cazul in care nu va simtiti confortabili sa vizitati un sex shop fizic, puteti comanda jucariile sexuale de Red Box.

Dati frau liber imaginatiei

Puneti in practica cele mai nonconformiste idei. Adesea, acestea sunt cele care ofera un plus de placere in timpul relatiilor sexuale. Ii poti propune partenerului o partida de sex sub dus. Cu siguranta o astfel de idee o sa ii starneasca apetitul.

Asadar, daca iti doresti o relatie condimentata in doi si vrei sa experimentezi intotdeauna ceva nou din punct de vedere sexual, pune in practica toate ideile si nu sta prea mult pe ganduri!

Conform studiilor, 60% dintre barbati si femei isi doresc o viata sexuala mai picanta. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, este momentul sa nu mai permiti rutinei sa se strecoare in dormitorul conjugal. Experimenteaza tot ce este nou si spune DA celor mai „nebune” provocari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini