Redactia.ro
Home » Știri » Reîntâlnire emoționantă! Un tată și-a strâns copilul în brațe după ce a stat 3 zile sub dărâmăturile din Siria VIDEO

Reîntâlnire emoționantă! Un tată și-a strâns copilul în brațe după ce a stat 3 zile sub dărâmăturile din Siria VIDEO

Reîntâlnire emoționantă! Un tată și-a strâns copilul în brațe după ce a stat 3 zile sub dărâmăturile din Siria VIDEO

Reîntâlnire emoționantă! Un tată și-a strâns copilul în brațe după ce a stat 3 zile sub dărâmăturile din Siria. Iată imaginile!

Un tată și-a strâns copilul în brațe după ce a stat 3 zile sub dărâmăturile din Siria 

După cutremurul care a avut loc în Turcia, vestul Siriei a fost afectat semnificativ, magnitudinea fiind de 7,5 grade. În urma cataclismului a fost găsit un copil fără părinți pe care mulți s-au oferit să-l adopte. Iată că, la 3 zile distanță miracolul a avut loc, iar tatăl a fost găsit și salvat de sub dărâmături!

Momentul emoționant al reîntâlnirii dintre tată și copil a fost filmat și intens viralizat pe rețelele sociale. Rugăciunile oamenilor au fost ascultate!

„E INCREDIBIL..! Am cea mai minunată VESTE pentru TOȚI ROMÂNII care și-au făcut griji pentru COPILUL ORFAN din SIRIA și pe care mii de oameni au dorit să-l ADOPTE. Este un MIRACOL de la DUMNEZEU ceea ce s-a întâmplat și cu siguranță va aduce multă bucurie în inimile a milioane de români.
TATĂL COPILULUI ESTE ÎN VIAȚĂ..!!! A fost găsit după 3 zile și scos de sub dărâmături. Doar Bunul Dumnezeu L-a mai adus înapoi la copilul lui..!
Indiferent cât de mari sunt piedicile puse de embargoul impus SIRIEI de către America și Europa, aceste două suflete TREBUIESC AJUTATE SĂ TRĂIASCĂ!
Aștept mai multe detalii despre situația lor și le voi împărtăși cu voi imediat ce le primesc.
Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre, pentru toate mesajele și pentru iubirea voastră infinită. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!
Dumnezeu a vrut să arate încă odată oamenilor că EL există și a mai făcut o minune. Tatăl acestui copil a supraviețuit timp de aproximativ 70 de ore sub dărâmături fără hrană și fără apă, când toată lumea îl credea mort. Nevoia și dorința copilului, împreună cu rugăciunile a milioane de oameni, i-a adus din nou împreună ..!”, explică Nicolae Voiculeț la postarea emoționantă de pe Facebook.

Bilanțul morților continuă să crească

O serie de cutremure mari și devastatoare au lăsat părți din Orientul Mijlociu în paragină. Luni, Siria și Turcia au fost zguduite de unul dintre cele mai mortale dezastre naturale care au lovit țările vecine în ultimii ani și, potrivit celor mai recente cifre, cel mai mortal incident seismic care a avut loc la nivel mondial în ultimul deceniu.

Până miercuri, se știe că peste 11.000 de persoane au murit în sud-estul Turciei și în nordul Siriei după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade a lovit luni regiunea. Acel cutremur a fost doar începutul ultimului incident, un alt cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade a avut loc marți și sute de replici între timp. Fotografiile și înregistrările video de la oamenii de la fața locului arată dărâmături extinse de la clădirile prăbușite și nenumărate persoane care sunt salvate din dărâmături zdrobite.

Bilanțul morților continuă să crească, iar acum, cutremurele sunt cele mai mortale care au avut loc în lume din 2011, când aproape 20.000 de oameni au fost uciși după ce un cutremur de 9,0 grade în largul coastelor Japoniei a declanșat un tsunami.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: