Redactia.ro
Home » Monden » Relația a ajuns la final! Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

Relația a ajuns la final! Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

GALERIE FOTO (3) Relația a ajuns la final! Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

După mai bine de 7 ani de căsnicie, Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de soțul său, Kanye West. Cei doi au patru copii împreună!

Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

Kim Kardashian și rapper-ul Kanye West au format unul dintre cele mai celebre cupluri din industria divertismentului. Milioanele ne fani sunt acum șocați de decizia pe care au luat-o cei doi, aceea de depune actele pentru divorț.

Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West! Cei doi au patru copii împreună și sunt posesorii unei averi considerabile. Acum, că vor divorța, oamenii se întreabă cu cine vor rămâne copiii și mai ales cum vor împărți averea.

Relația a ajuns la final! Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

În urmă cu mai multe luni, circulau zvonuri cum că Kim Kardashian și Kanye West au probleme în căsnicie, însă nimeni nu se aștepta la un divorț. Acum, celebra actriță, în vârstă de 40 de ani, a făcut demersul legal și cere custodia celor patru copii. Nici ea, nici Kanye West nu au comentat public această informație.

Potrivit TMZ, divorțul ar urma să fie unul cât se poate de amical, iar rapperul ar fi de acord inclusiv ca soția sa să păstreze custodia copiilor. Cei doi au un acord prenupțial și împărțirea uneia dintre cele mai mari averi din industria divertismentului ar urma să nu ridice prea mari probleme.

Kim Kardashian este la ai treilea divorț

Kim Kardashian este la al treilea divorț. Ea a fost măritată înainte cu un producător muzical, Damon Thomas, de care a divorțat în 2004. Apoi s-a căsătorit în august 2011 cu jucătorul de baschet Kris Humphries , dar căsnicia nu a durat decât 72 de zile. În schimb, Kanye West este la primul divorț.

Kim Kardashian a devenit celebră în 2007, când a participat la un reality show despre familia ei. ”Keeping up with the Kardashians” a rămas unul dintre cele mai populare seriale ale genului, ultima serie, cea finală, urmând să fie difuzată anul viitor.

Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West! După acest debut, Kim Kardashian a avut succes și în afaceri, în diverse domenii, de la o aplicație pentru telefoane până la cosmetice. Revista „Forbes” îi estimează averea persoanlă la 780 de milioane de dolari.

Relația a ajuns la final! Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

În ceea ce-l privește pe Kanye West, timp de peste 15 ani el a fost una dintre cele mai mari vedete ale muzicii rap, dar a avut un succes enorm și ca designer de modă. Inițial un fan al fostului președinte Donald Trump, care l-a primit și la Casa Albă, rapperul și-a anunțat apoi, anul trecut, propria sa candidatură la Președinție. Acesta nu a reușit însă să-și înscrie candidatura în toate statele americane. De altfel, chiar demersul lui Kanye West de a ajunge președinte ar fi fost factorul care a pus la încercare căsnicia celor doi.

Kim Kardashian și Kanye West au avut primul copil, o fată, North, în 2013. S-au căsătorit apoi în 2014 și au mai avut încă trei copii – Saint, Chicago și Psalm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: