Redactia.ro
Home » Monden » Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West se despart după 6 ani de căsătorie

Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West se despart după 6 ani de căsătorie

GALERIE FOTO (3) Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West se despart după 6 ani de căsătorie

Kim Kardashian și Kanye West divorțează după 6 ani de căsătorie! Vestea a fost dezvăluită de revista People, care citează mai multe surse din anturajul celor doi. 

Kim Kardashian și Kanye West se despart după 6 ani de căsătorie

După șase ani de căsătorie, în care au făcut patru copii, Kim Kardashian și Kanye West au decis să pună punct relației care i-a consacrat. Dacă până acum doar se specula că cei doi au de gând să se despartă, fiind surprinși de nenumărate ori certându-se în mașină, acum surse apropiate vedetelor au confirmat faptul că vor divorța.

Căsătoriți din 2014, Kim Kardashian și Kanye West au avut mai multe probleme în ultima vreme. În luna iulie a anului trecut, Kanye West a scris pe Twitter că se gândește să divorțeze de soția sa încă din 2018, după ce aceasta a început să colaboreze cu rapperul Meek Mill pentru reformarea sistemului de justiție penală.

”Am încercat să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Waldorf pentru «reforma penitenciarelor»”, a scris West, după care a șters postarea.

Mai apoi, acesta a dezvăluit faptul că soția sa ar fi încercat să îl interneze într-un spital de psihiatrie. După acest episod, Kim Kardashian a vorbit în public despre „bipolaritatea” soțului ei, cerând „compasiune și empatie”.

Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West se despart după 6 ani de căsătorie

În demersul său, Kim Kardashian a angajat-o pe Laura Wasser, o cunoscută avocată, care în trecut a lucrat pentru vedete precum Angelina Jolie și Christina Aguilera. Laura Wasser a reprezentat-o pe Kim Kardashian și la divorțul de fostul baschetbalist Kris Humphries.

”El știe că pentru ea s-a terminat. Ea s-a săturat și i-a spus că vrea spațiu să se gândească la viitorul ei”, a declarat o sursă pentru publicația People.

Publicația DailyMail.com a contactat mai mulți apropiați ai cuplului, care până acum nu au dorit să dezvăluie nimic. O sursă a declarat pentru PageSix că relația dintre cei doi s-a „terminat” și în prezent se discută despre împărțirea averii lor. Mai mult, se pare că cei doi au locuit separat în ultimul an, Kanye petrecându-și cea mai mare parte a timpului la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming.

Câți copii are Kim Kardashian cu Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din Statele Unite ale Americii. Oriunde merg, toate obiectivele sunt pe cei doi și mai ales, pe cei patru copii ai lor.

Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West se despart după 6 ani de căsătorie

Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, și Kanye West, în vârstă de 42 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012. În octombrie 2013, rapperul a cerut-o de soție pe Kim, iar în mai 2014 a avut loc nunta, la care au fost prezente cele mai cunoscute persoane publice din entertainmentul american, în frunte cu Jay-Z și Beyonce.

Cei doi au doi băieți și două fete: fetele North de 6 ani și Chicago de 2 ani, dar și pe Saint, în vârstă de 4 ani și Psalm, în vârstă de un an. În timpul sarcinii cu North, Kim Kardashian a fost diagnosticată cu toxemie, o problemă care poate conduce la deces. După a doua sarcină, Kim a fost nevoită să treacă prin 5 operaţii.

”Când eram gravidă cu North, am aflat că am o boală numită toxemie. Practic, organele mamei încetează a mai funcţiona. Poţi scăpa doar dacă naşti. La 34 de săptămâni şi jumătate, am intrat în travaliu forţat. North s-a născut prematur, cu şase săptămâni”, a povestit Kim Kardashian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: