Redactia.ro
Home » Monden » Relația lui Vali Vijelie cu fiul pe care nu l-a recunoscut și care a fost la închisoare: ”Regret că…”

Relația lui Vali Vijelie cu fiul pe care nu l-a recunoscut și care a fost la închisoare: ”Regret că…”

Relația lui Vali Vijelie cu fiul pe care nu l-a recunoscut și a fost la închisoare. Celebrul cântăreț de manele a oferit, luni seară, la Kanal D, mai multe detalii despre băiatul său nelegitim și care a făcut pușcărie. Este vorba despre Florin Cristian Florea, copilul artistului dintr-o relație anterioră.

Relația lui Vali Vijelie cu fiul pe care nu l-a recunoscut și a fost la închisoare: ”Regret că…”

Relația lui Vali Vijelie cu fiul pe care nu l-a recunoscut și a fost la închisoare. Vali Vijelie a evitat mult timp să vorbească despre acest subiect, mai ales că băiatul său nelegitim, Florin Cristian Florea, a fost arestat pentru furt. Deși sunt la distanță unul de altul, Vali Vijelie încă ține legătură cu Florin, copilul dintr-o relație anterioară. Totuși, ce relație au tatăl și fiul?

Florin Cristian Florea este acum în Marea Britanie alături de soția sa, dar în anul 2014 a fost arestat și închis la Penitenciarul Găești. Asta pentru că în 2010 a furat un bolid de lux din fața unui restaurant și s-a plimbat cu el până l-a avariat. Polițiștii l-au prins, în cele din urmă, și l-au găsit sub influența alcoolului, 0,40 mg/l alcool în aerul respirat, și, de altfel, fără permis de conducere. Acela a fost momentul când s-a aflat că Florin este copilul secret al manelistului.

Florin Cristian Florea i-a golit casa lui Gabi Athos! Jefuit de fiul lui Vali Vijelie - Cancan.ro

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vali Vijelie a spus că regretă faptul că Florin nu i-a dat mai multă ascultare și l-a sfătuit să muncească. Totodată, artistul a mărturisit că acesta a făcut o greșală față de fratelui lui, Rafael, pe care el i-a iertat-o, între timp. Vali Vijelie și fiul său nelegim țin legătura, în pofida distanței.

”Regret că nu m-a ascultat. El a fost la mama lui de mic și de fiecare dată i-am spus să învețe o meserie. Eu, prin meseria pe care o am, nu pot să stau nici cu copiii pe care-i am acuma. Pentru că vin dimineața de la studio sau de la nuntă, ne vedem la masă, discutăm, dar atât. De educație se ocupă soția mea. Eu sunt cel care le întrețin confortul.Acum, cu Florin am o relație foarte bună, cu toate că a mai greșit el acum, dar l-am înțeles. I-am spus așa: ”Dacă nu muncești, cu mine o închizi”, a spus Vali Vijelie.

”Dar cu ce a greșit?”, l-a întrebat Denise Rifai.

”A făcut o greșeală vizavi de fratele lui, Rafael. Nu are rost s-o discutăm, și-a asumat-o. M-a sunat și mi-a spus că știe că a greșit. I-am spus că trec totul cu vederea, și l-am rugat să se ducă la muncă și să-și vadă de treaba lui. Acum, nu mai e în România, e plecat în Anglia cu soția lui. Vorbim tot timpul. M-a întrebat dacă mai sunt supărat pe el. I-am spus că nu și că pentru mine este important să-i fie bine. Mi-a zis că îi e bine acolo, că tocmai își ia un atestat de macaragiu. I-am spus  să facă ce vrea, eu doar îl ajut!”, a mărturisit Vali Vijelie despre relația cu fiul său.

Câți copii are Vali Vijelie

Vali Vijelie are patru copii. Cu Carmen, actuala sa soție, are un băiat și o fată, iar din relația anterioară, doi băieți. Fata lui Vali Vijelie, Cati, tocmai ce a terminat liceul și a obținut o notă bună la BAC.

Câți copii are Vali Vijelie. Manelistul este mândru de moștenitorii săi FOTO - WOWBiz

Foto: Vali Vijelie și actuala sa familie

“Fata și băiatul meu prețuiesc banul, iar dacă au primit un lucru, chiar și ceva scump, înseamnă că l-au meritat. Nu sunt răsfățați și învață bine. Cati a luat bacalaureatul cu o medie bună și sunt foarte mândru de ea”, a mai spus manelistul.

Câți copii are Vali Vijelie. Manelistul este mândru de moștenitorii săi FOTO - WOWBiz

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: