Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Vali Vijelie, petrecere de zile mari, pe plajă, în Zanzibar. Show cu manele și dansatoare exotice

VIDEO Vali Vijelie, petrecere de zile mari, pe plajă, în Zanzibar. Show cu manele și dansatoare exotice

Vali Vijelie pe plaja

Vali Vijelie, petrecere de zile mari, pe plajă, în Zanzibar. Cântărețul de manele a încins atmosfera, în zona africană, alături de câțiva prieteni, turiști, dar și dansatoare exotice. Manelele au răsunat pe plaja din Zanzibar.

Vali Vijelie, petrecere de zile mari, pe plajă, în Zanzibar

Vali Vijelie, petrecere de zile mari, pe plajă, în Zanzibar. Celebrul cântăreț de manele a făcut un show în stilul său caracteristic, în acest weekend, în zona africană. Vocea sa a adunat în jurul său mai mulți turiști, dar și dansatoare exotice, care s-au unduit pe ritmuri de manele, potrivit Viva.ro

Cum restricțiile din România îl impiedică să-și mai facă meseria ca altădată, Vali Vijelie și gașca lui și-au luat toate instrumentele necesare și au plecat departe de țară, în Zanzibar. Acolo, au improvizat o scenă pe plaja africană, cu boxe, microfon, laptop, dar și alte unelte, încât muzica să răsune ca în vremurile bune.

„Haideți să cântăm și să dansăm până soarele apune!”, a cântat Vali Vijelie pe plaja din Zanzibar. Îmbrăcat ca pentru sezonul estival, Vali Vijlie i-a mai îndemnat pe cei prezenți: „haideți să dansăm și să cântăm până soarele răsare / Ne răsfățăm, ne revenim și iar ne îmbătăm / De viață ne bucurăm!/ România, gălăgie!!!”.

Sursa: Facebook

Petrecerea a fost postată pe rețelele de socializare și a devenit rapid virală. Totul se întâmplă, după ce în urmă cu câteva luni, Vali Vijelie, a încasat o amendă mare din partea autorităților, din cauza unui concert susținut în Mamaia, în condiții ilegale.

Cum a renunțat Vali Vijelie la mustață

Vali Vijelie s-a făcut remarcat în lumea muzicală nu doar prin vocea sa, dar și prin mustață, de care s-a lăsat cu greu. A fost nevoie de o provocare pentru ca Vali Vijelie să renunțe la mustață. Concret, în urmă cu mai mulți ani, cântărețul i-a promis colegei sale de breaslă, Minodora, că își va da jos mustața, dacă ea va face zece ture de stadion.  Pe lângă asta, îi va oferi și 500 de euro. Minodora s-a ținut de cuvânt, iar Vali Vijelie a trebuit să respecte pariul. Chiar în timpul unui show TV, mustața artistului a fost rasă, și, în cele din urmă, chiar și el a fost încântat de ceea ce a văzut în oglindă.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a spus Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp.

Vali Vijelie are o soție pe nume Carmen pe care o iubește nespus. Împreună cu aceasta, au doi copii.

“Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, le dau toți bani pentru viitorul lor.”, a dezvăluit Vali Vijelie, în emisiunea “Răi Da’ buni”, de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: