Redactia.ro
Home » Monden » Cum a renunțat Vali Vijelie la mustață. A fost nevoie de un pariu pentru a face acest pas

Cum a renunțat Vali Vijelie la mustață. A fost nevoie de un pariu pentru a face acest pas

Vali Vijelie este unul dintre cei mai celebri cântăreți de manele din România. El este cunoscut publicului nu doar datorită talentului său incontestabil, dar și mustaței sale. A fost nevoie de un pariu pentru ca Vali Vijelie să poată renunța la mustață, definitiv. Cântăreața Minodora l-a convins.

Cum a renunțat Vali Vijelie la mustață

Vali Vijelie este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din lumea manelelor. S-a consacrat în lumea muzicală atât talentului său, dar și fizicului său. Atunci când a debutat în muzică, Vali Vijelie avea mustață și a păstrat-o mulți ani. Cu greu a renunțat la ea.  A fost nevoie de un pariu, pentru ca Vali Vijelie să își dea jos mustața. Colega sa de breaslă, Minodora, a fost cea care l-a determinat să facă acest gest, informează Cancan.ro.

Totul s-a întâmpla acum mulți ani, când Vali Vijelie se afla la un post de televiziune și i-a promis Minodorei că își va da jos mustața, definitiv, dacă va face zece ture de stadion. De altfel, îi va oferi și 500 de euro. Minodora s-a ținut de cuvânt, iar cântărețul a trebuit să respecte pariul, la rândul său. Așadar, chiar în platoul unui show TV, Vali Vijeli și-a ras mustața, iar de atunci, nu a mai apărut cu ea. Se pare că noul aspect îl încântă și pe el.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a spus Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp, despre pariul nebunesc în care a participat.

Vali Vijelie, despre viața de familie

Vali Vijelie are doi copii, iar pe soția lui o cheamă Carmen. Artistul recunoaște că în căsnicia lor, el a mai călcat strâmb, dar soția sa a avut grjă să se răzbune.

„Mi-a făcut discuţie în casă, dar asta e viaţa. Până la urmă, totul în viaţă e trecător. N-am apucat să spun nimic că a pus mâna pe ciumag şi m-a bătut”, spunea, în 2011, Vali Vijelie, într-un interviu.

Vali Vijelie spune că își alintă soția și are grijă ca cei doi copii ai lui să fie educați.

“Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, le dau toți bani pentru viitorul lor.”, a dezvăluit Vali Vijelie, în emisiunea “Răi Da’ buni”, de la Antena Stars.

De altfel, Vali Vijelie spune că nu are planuri de retragere din lumea muzicală. Potrivit spuselor sale, doar o boală îl va putea face să renunțe la a mai cânta. Pe lâgă asta, Vali Vijelie a mărturisit la aceeași emisiune că Adrian Minune este cântărețul lui preferat.

”Din meseria asta nu ieși niciodată la pensie, dar orice cal ajunge gloabă și e bine să pui deoparte. Dintre cântăreți, eu îl prefer pe Adrian Minune, e cumătrul meu”, a mai explicat Vali Vijelie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: