Redactia.ro
Home » Monden » Remus Truică a fost arestat. Cu ce femeia a fost văzut înainte să primească condamnarea de 7 ani

Remus Truică a fost arestat. Cu ce femeia a fost văzut înainte să primească condamnarea de 7 ani

GALERIE FOTO (7)

Înainte de a fi arestat, fiind condamnat defintiv la 7 ani de închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa” , Remus Truică a fost suprins de paparazzi alături de o femeie. Nimic părea că nu prevestea ceea ce avea să i se întâmple.

Cu ce femeie a fost văzut Remus Truică înainte de a fi arestat

Remus Truică a fost surprins la brațul unei femei, de către paparazzi, înainte de a fi arestat din cauza unor retrocedări ilegale în dosarul ”Ferma Băneasa”. Remus Truică a fost fotografiat alături de o frumoasă brunetă, în timp ce se afla la cumpărături. Nimic nu prevestea ce avea să i se întâmple, informează Spynews.

Remus Truică a fost văzut, mai exact, alături de soția lui, Diana. Cei doi au intrat într-un magazin de vinuri selecte și au cumpărat și un cadou ambalat cu gust. Imediat ce au terminat de făcut cumpărăturile, s-au îndreptat către parcarea unei benzinării, către bolidul lor de lux, unde erau așteptați de un bărbat. În imaginile surprinse de paparazzi, Remus Truică este îmbrăcat în haine scumpe, pe care cu siguranță, nu va mai avea cum să le poarte în următorii șapte ani de închisoare.

Remus Truică și soția lui Diana sunt împreună din 2017. Înainte de aceasta, Remus Truică a mai fost căsătorit cu Irina Truică. Diana i-a dăruit doi copii lui Remus, mai exact doi băieți, iar unul a fost născut anul trecut. Așadar, pentru noua familie, Remus Truică a mai trebuit să achiziționeze o casă, o vilă în Dorobanți. Vila are două etaje și ar valora 2 milioane de euro, spun experții. De altfel, vila este situată lângă cafenelele vizitate de milionari. Diana pare că se înțelege cu copiii lui Remus Truică, drept urmare, anul trecut a fost surprinsă alături gemenele acestuia, din căsătoria anterioară cu Irina Truică.

Remus Truică, șapte ani de închisoare

Remus Truică a fost condamnat definitiv, joi, la șapte ani de închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa”. Alături de el mai sunt inculpați Prințul Paul al României, condamnat la trei ani și patru luni cu executare, omul de afaceri Benny Steinmetz și Tall Silberstein, în lipsă, condamnați la cinci ani de închisoare, dar și jurnalistul Dan Andronic, condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Remus Truică, împreună cu ceilalți inculpați, l-au ajutat pe prințul Paul să recupereze Ferma Regală Băneasa și Pădurea Snagov, pe motiv că i-au aparținut bunicului său, Carol al II-lea. Doar că acest lucru a fost ilegal, deoarece prințul Paul nu are drept de moștenire. Odată ce retrocedările au fost obținute, ele au ajuns în mod ilegal pe mâna lui Remus Truică și a celor doi israelieni, condamnați în lipsă la închisoare. Prejudiciul acestui dosar depășește 145 milioane de euro.

Remus Truică a fost arestat, joi seară, în vila sa din Snagov și dus la peniteniciarul Rahova. Nu a fost de găsit, însă, și Prințul Paul, la vila sa din Capitală. Atunci când oamenii legii au ajuns la locuința acestuia, l-au căutat peste tot, inclusiv în dulapuri și pe sub pat. Prințesa Lia, soția lui, le-a spus celor trei polițiști de la Investigații Criminale, veniți la fața locului, că Prințul Paul nu este acasă. Potrivit unor surse din anchetă, ar fi fugit în Portugalia. Prințul Paul este acum dat în urmărire internațională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: