Redactia.ro
Home » Homepage » Replica lui Mircea Badea, după ce premierul Ciucă a spus că-i e teamă să nu moară neîmpărtăşit

Replica lui Mircea Badea, după ce premierul Ciucă a spus că-i e teamă să nu moară neîmpărtăşit

Replica lui Mircea Badea, după ce premierul Ciucă a spus că-i e teamă să nu moară neîmpărtăşit

Iată replica lui Mircea Badea după declaraţia făcută de premierul României, Nicolae Ciucă, general în rezervă, care a spus că îi este teamă de un singur lucru în viața aceasta: să nu moară neîmpărtăşit.

Replica lui Mircea Badea, după ce premierul Ciucă a spus că-i e teamă să nu moară neîmpărtăşit

Premierul Nicolae Ciucă susține că îi este frică de un singur lucru în viața aceasta și nu are legătură cu viața politică.

„Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”, a spus premierul României, general în rezervă, la un post TV.

Mircea Badea a comentat, evident, în stilul lui caracteristic, în emisiunea lui de la Antena 3 CNN, declaraţia premierului Ciucă.

Mie mi-a căzut capul şi îl ţin în mâini de când am văzut asta. A dat domnul Ciucă un interviu şi a spus: Mi-e teamă de un singur lucru, (…) să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă, a spus premierul Nicolae Ciucă. Cum? Asta a spus generalul Ciucă, fostul şef de stat major, actualul premier al ţării?

Ok… Şocant, dar şi fabulos. Nu eram pregătit pentru asta. Doamne ajută, susţin!

Sursa: Mircea Badea, la Antena 3 CNN

Replica lui Mircea Badea, după ce premierul Ciucă a spus că-i e teamă să nu moară neîmpărtăşit
Foto: Antena 3 CNN / Hepta

România e pregătită pentru scenariul blackout-ului. Premierul Nicolae Ciucă a spus lucrurilor pe nume

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre probabilitatea unui blackout la noi în țară. Prim-ministrul a făcut declarații despre scenariul negru ce poate implica și țara noastră.

„Pentru România e foarte, foarte puţin probabil să se întâmple un astfel de moment. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie, dar probabilitatea de a intra într-un blackout, adică într-o pană de curent totală, este foarte, foarte mică. Chiar şi dacă ar fi să se întâmple chestiunea aceasta, sunt măsuri discutate la nivelul întregului sistem energetic, astfel încât să putem relua alimentarea cu energie electrică în timp foarte scurt. (…)”.

„Sunt aspecte foarte bine discutate, coordonate la nivelul Guvernului cu toate instituţiile implicate în tot ce ţine de domeniul energetic şi de domeniul de situaţii de urgenţă”, a declarat Nicolae Ciucă, la România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: