Redactia.ro
Home » Știri » Restaurantele lui Pescobar s-au redeschis, iar afacerile merg ca pe roate. Chiar și șeful ANPC a avut numai laude la adresa lor

Restaurantele lui Pescobar s-au redeschis, iar afacerile merg ca pe roate. Chiar și șeful ANPC a avut numai laude la adresa lor

După ce ANPC a descoperit deficiențe în funcționarea Taverna Racilor din Herăstrău în luna septembrie 2023, situația s-a schimbat în mod semnificativ de la redeschiderea restaurantului. Cu puțin timp în urmă, șeful ANPC a distribuit un videoclip în care laudă restaurantul lui Pescobar.

Restaurantele lui Pescobar s-au redeschis, iar afacerile merg ca pe roate

În septembrie, la Taverna Racilor din Herăstrău, echipa de inspecție ANPC a identificat numeroase nereguli, fapt care a dus la închiderea temporară a localului pentru remedierea acestor probleme, conform insepctorilor ANPC. Recent, Pescobar a reînceput să își desfășoare afacerea în Herăstrău și a făcut publice postări pe rețelele sociale, mândrindu-se cu faptul că terasa sa este acum plină de clienți.

În ciuda tensiunilor care au avut loc între el și Pescobar, șeful ANPC pare să fi revenit acum la sentimente mai bune. De altfel, el a apărut în spațiul public cu un filmuleț în care laudă noile condiții din restaurantele lui Pescobar.

„Am spus și mai devreme și văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la scândură la cobor PVC, de la o cameră de congelare, la una ultra-performantă, zonă de decongelare, de asemenea, la nivelul exigențelor, așa cum sunt ele implementate în întreaga Europă.

Toate lucrurile aici sunt schimbate în bine, este un mesaj pe care autoritatea noastră îl permite și, în felul acesta, mai bine să facă lucrurile așa cum trebuie și să găsești, așa cum trebuie, în Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, un partener. Crevetele, acum, ne-a făcut semn din antenuțe că este fericit, își dorește să fie prăjit aici”, spune Horia Constantinescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

Paul Nicolau a fost sancționat aspru de ANPC

Paul Nicolau, proprietarul mai multor restaurante de lux din București și din Timișoara a fost sancționat dur de către comisarii ANPC care au găsit mari probleme în urma controalelor pe care le-au efectuat. Fructe de mare necomestibile, ustensile de bucătărie ruginite și mizerie de nedescris în bucătării, acestea au fost o parte dintre lucrurile pe care le-au observat comsarii și care i-au determinat să închidă restaurantele lui Pescobar și să-i aplice o amendă considerabilă. Iată că după ce a fost aspru sancționat, Pescobar a remediat rapid problemele, iar acum afacerea îi merge ca pe roate.

„Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România”, a declarat Pescobar, într-un clip video pe care l-a distribuit în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: