Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rețeta cu turmeric care îți vor înveseli bucătăria – și starea

Rețeta cu turmeric care îți vor înveseli bucătăria – și starea

Turmericul a avut parte de multă iubire în ultimii ani și pe bună dreptate. Acest condiment de culoarea aurului are o listă lungă de beneficii, de la a ajuta corpul să lupte contra balonării, a bolii și a ameliora starea de spirit și pierderea de memorie, la a fi secretul unui zâmbet strălucitor. Dacă ceea ce cauți este să adaugi mai mult turmeric în mâncarea ta și să culegi beneficiile acestui condiment îndrăgit, continuă să citești cele 17 rețete care îți vor înviora atât bucătăria cât și dieta.

Bol smoothie cu dovleac și turmeric

Este timpul să dăm la o parte (temporar) mesele savuroase și păcătos de delicioase de care ne-am bucurat în ultima vreme și să ne întoarcem la ideile sănătoase și nutritive de mic dejun, cum ar fi acest bol smoothie cu dovleac și turmeric.

Nu că ar fi ceva neînregulă cu lucrurile savuroase! Așa cum știți dacă mă urmăriți pe instagram ( apasă aici pentru o multitudine de boluri Buddha și alte mese grozave care nu ajung pe blog, pentru că îmi e prea lene să scriu postări pentru orice mănânc), mâncarea sărată e favorita mea. De fapt, nu sunt prea mare fană a desertului ( ȘOCANT STIU, dar arată bine în fotografii) și aș alege de.fiecare.data salată/ pizza/ fripturi/ sandvișuri. De ce îți spun toate acestea? Nu prea știu, DAAAR da, oricât mi-aș iubi mesele suculente ( și oricât de înnebunită după copt aș fi), e oricând binevenit să ai încă o rețetă de smoothie pe blog.

În special când e una atât de sezoniera și călduță precum aceasta. Dovleac ȘI turmeric? Asezonat cu smochine și semințe de rodie? Întruchiparea toamnei! Care, în caz că nu știați, e anotimpul meu preferat. De fapt, e aproape la egalitate cu primăvara, dar cred că îmi place moda de toamnă, machiajul ( rujul roșu, corect!!!) și altele. De asemenea, băuturile calde – cui ar putea să îi displacă o cană fierbinte de cafea neagră americano?? Așa este, nimănui.

Ca să știți, beau cafele negre fierbinți americano tot anul. Sunt prea mare fană ca să renunț la ele, deși riscul să mor din cauza unui atac de inimă plutește în aer. Știți cum se spune că oamenii sunt făcuți din apă în procent de 57%? Păi sunt destul de sigură că toată apa aceea din corpul meu a fost înlocuită cu cafea neagră. #nuîmiparerău

Ce legătură au toate acestea cu smoothie-uri de dovleac, mă întrebi? Nu multe, exceptând faptul că găsesc tot ce ține de dovleac să fie companionul perfect pentru aceste băuturi fierbinți. E o pereche făcută în rai. Dragoste adevărată. Tot tacâmul. Probabil fac un film de Nicholas Spark despre asta. Așteaptă și vei vedea.

ORICUM! Dovleac + turmeric+ banane+ lapte de caju + scorțișoară? Atât de aromat și de nutritiv!! Turmericul și scorțișoara au efect anti-inflamator și dovleacul e plin de vitamina A (foarte bună pentru vedere!). Să îți faci acasă propriul lapte de caju e, de asemenea, o modalitate excelentă de a te asigura că te bucuri de toate vitaminele și mineralele prezente în nuci. Vezi? Așa un mic dejun sănătos și pe deasupra și cu un gust de vis!

Sper să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut mie! De asemenea, sper ca vremea unde locuiți să fie destul de rece ca să vă bucurați și de o cană de ceai fierbinte lângă. E dogoritor de cald unde locuiesc eu momentan (vedeți acele fructe de pădure congelate? Ha), astfel că nu am putut să mă bucur de acea senzație caldă, de vreme-de-cardigan după care tânjește toată lumea.
ȘI IMI FRÂNGE INIMA.

Putem să avem parte de niște vreme de toamnă deja??

Reteta cu turmeric si dovleac Ingrediente

1 banană congelată
96 grame de dovleac
118 ml de lapte de caju
3,5 grame de scorțișoară
3,5 grame de turmeric
3,5 ml de turmeric

Reteta cu turmeric si dovleac Instrucțiuni

1. Mixează împreună toate ingredientele.

2. Pune conținutul într-un bol și adaugă fructele favorite, granola, ciocolată, semințe de chia sau orice te face fericit!

3. Pofta bună!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini