Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rețeta delicioasă de bezele a Andreei Bănică. Le-a arătat tuturor ce secret folosește pentru desertul gustos

Rețeta delicioasă de bezele a Andreei Bănică. Le-a arătat tuturor ce secret folosește pentru desertul gustos

Rețeta delicioasă de bezele a Andreei Bănică. Le-a arătat tuturor ce secret folosește pentru desertul gustos, cu care-și surprinde de fiecare dată familia. Cântăreața și-a surprins fanii cu desertul delicios, cu care le-a făcut poftă multora. Iată cum le prepară.

Rețeta delicioasă de bezele a Andreei Bănică

Andreea Bănică este o gospodină desăvârșită! Celebra cântăreață se descurcă și-n bucătărie, nu doar pe scenă. Vedeta gătește toate delicatesele, iar la capitolul prăjituri stă foarte bine. De data aceasta, artista le-a arătat tuturor cum face bezelele. Andreea Bănică are și un secret pentru desertul delicios.

  • 4 albușuri
    250 gr zahăr
    Un plic zahar vanilat
    O linguriță oțet

Andreea Bănică începe a face bezelele prin a pune toate ingredientele într-un bol, iar mai apoi îl lasă într-o baie de apă. „Am pus cantitățile într-un bol amestecând cu un tel, apoi am pus compoziția cu castronul la bain marie( baie de abur) amestecând continuu, până s-a topit zahărul. Secretul vine acum: Am pus mixerul în funcțiune și am amestecat câteva minute timp în care bezeaua s-a răcit, a devenit spumoasă, a crescut în volum și s-a întărit! 20-30 de minute la cuptor la 100 C și gata bezelele!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Cum se menține Andreea Bănică în formă

Andreea Bănică a spus și cum se menține în formă și ce mănâncă la fiecare masă, pentru ca silueta ei să fie una trasă prin inel. „Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: