Redactia.ro
Home » Stil de viață » Retete » Rețeta prăjiturii Melek! Desertul care face furori pe Tiktok

Rețeta prăjiturii Melek! Desertul care face furori pe Tiktok

GALERIE FOTO (3) Cum se prepară prăjitura Melek?!

Prăjitura Melek, cunoscută pentru popularitatea sa pe platformele de social media precum TikTok, este un desert care combină texturi cremoase cu arome bogate, fiind perfect pentru orice ocazie. Desertul a devenit faimos, după ce o tânără tiktok-eriță din Chiajna, județul Ilfov, a mers la Lidl pentru a-și lua câteva produse să prepare un desert rapid cu ingredientele care i-au venit în minte în acel moment. Tânăra bucătăreasă, mama a doi băieți, și-a redenumit desertul după numele unuia dintre copii. Influencerița promite că acest desert se face în 10 minute, fără coacere, și îl poate prepara chiar și un copil.

@melekminca #melekcoffepub #5pasidebine #CapCut #fy #viral #foryou #5pasidebine💫🖤🥺foryu😐❤ #100k #expandetufoto #IAutocompleta ♬ sunet original – Melek Minca

Iată o rețetă inspirată care promite să aducă un strop de bucurie în bucătăria ta.

Ingrediente:

2 cutii de lapte condensat
2 cutii mascarpone
un borcan de Nutella
1 pachet de pișcoturi

Instrucțiuni:

Pentru cremă:

Într-un bol amestecați cu ajutorul mixerului o cutie de mascarpone cu un borcan de Nutella, iar într-un bol amestecați o cutie de mascarpone cu laptele condensat.

După ce mixați bine cele două creme le puteți pune la frigider.

Pentru blat:

Luați pișcoturile și le înmuiați în lapte, apoi le așezați în tavă, la fel ca la Tiramisu. Când primul strat de pișcoturi este așezat, puneți un strat de cremă din bolul cu Nutella, apoi mai puneți un strat de pișcoturi și turnați crema a doua. Nivelați foarte bine, iar pentru aspect puteți adăuga fulgi de ciocolată pe deasupra, fructe confiate, fructe întregi, sau orice preferințe mai aveți.

Prăjitura trebuie să stea la frigider înainte de a fi servită.

Tânăra mămică care a inventat „prăjitura Melek”.
Sursa foto – Captură video | Tânăra mămică care a inventat „prăjitura Melek”.

Bucătăreasa promite că este o rețetă foarte ușoară, foarte gustoasă și deloc costisitoare. Clipul video cu bruneta în timp ce pregătește delicioasa prăjitură a strâns milioane de vizualizări, 61.261 de aprecieri, iar 41.382 de internauți au salvat rețeta.

Comentariile nu au încetat să apară, mulți oameni s-au filmat în timp ce prepară deliciosul desert și laudă inițiativă tinerei mămici pentru a găti ceva delicios pentru familia ei, precum prăjitura „Melek”. În același timp, răutăcioșii nu au stat departe și au criticat felul în care gătește tânăra, iar în secțiunea de comentarii apar replici precum: „Câte calorii are prăjitura? Murim”, „Am făcut-o și m-am stricat la stomac!”.

Nu este pentru prima dată când pe rețeaua de socializare Tiktok a devenit vedetă o prăjitură. În perioada pandemiei, câțiva tineri s-au făcut remarcați cu prăjitura „Să fac spume dacă știu” care era un fel de budincă. Internauții au urmat acea rețetă, cu doar câțiva ani în urmă, pentru a fi în trend.

Vă spunem și noi poftă bună și să savurați liniștiți alături de familie o felie delicioasă de „Melek”!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: