Redactia.ro
Home » Știri » Revenire de zile mari în lumea muzicii! Un artist din România se întoarce pe scenă la 5 ani după moartea fetei sale: „Toți mă roagă să mă întorc la muzică”

Revenire de zile mari în lumea muzicii! Un artist din România se întoarce pe scenă la 5 ani după moartea fetei sale: „Toți mă roagă să mă întorc la muzică”

Revenire de zile mari în lumea muzicii! Un cunoscut artist din România a anunțat că vrea să revină în fața publicului. A fost o decizie grea pentru solist. Acum, după cinci ani de la moartea fetei sale, s-a hotărât să revină pe scenă. Din spusele artistului, fanii l-au oprit de multe ori pe stradă spunându-i că i se simte lipsa. Despre cine este vorba?

Revenire de zile mari în lumea muzicii! Un artist din România se întoarce pe scenă la 5 ani după moartea fetei sale: „Toți mă roagă să mă întorc la muzică”

La 5 ani de la decesul fiicei sale, un mare artist de la noi se întoarce pe scenă! Dacă nu v-ați dat seama până acum, este vorba despre celebrul compozitor Marius Țeicu. Solistul este îngenuncheat de durere după tragedia care a lăsat toată familia în doliu. În anul 2017, Patricia, fiica solistului, a fost răpusă de o formă agresivă de leucemie. De atunci, Marius Țeicu nu și-a mai găsit forțele pentru a urca pe scenă.

Cu toate aceste întâmplări tragice din viața artistului, nu a putut rezista insistențelor din partea fanilor. Astfel că, acesta le-a promis că-și va aduna forțele și că va reveni în lumina reflectoarelor. ,,Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să cânt din nou. O să-mi revin!”, a spus Marius Țeicu, în exclusivitate pentru ego.ro.

De curând, Marius Țeicu a împlinit vârsta de 77. Profund marcat de evenimentul extrem de trist a decis să nu își mai serbeze ziua de naștere. Nu am petrecut, nu am serbat, n-am ieșit nicăieri. Am stat în casă, noi doi, eu și soția”.

Totuși, artistul își ia doza de fericire de la nepoții Andrei și Casandra. „De la ei îmi iau energia, sunt bucuria mea, mă bucur că sunt sănătoși. Nu au talent la muzică, nu mă moștenesc, sunt niște drăguți, plini de energie.”

Marius Țeicu este decis să își bucure din nou publicul cu melodiile sale. Cu siguranță publicul îl va privi cu aceeași bucurie ca în vremurile apuse.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: