Redactia.ro
Home » Știri » Revenire spectaculoasă în media românească după 16 ani. Ce emisiune va prezenta Adelina Chivu

Revenire spectaculoasă în media românească după 16 ani. Ce emisiune va prezenta Adelina Chivu

GALERIE FOTO (4) Adelina Chivu. Sursa foto: Antena1

Adelina Chivu, soția fostului căpitan al naționalei României, Cristi Chivu, revine pe micile ecrane după o pauză de 16 ani. Fostă prezentatoare TV și personalitate cunoscută în media românească, Adelina a luat o lungă pauză de la cariera sa profesională pentru a se dedica în totalitate familiei. Acum, însă, ea este pregătită să revină în lumina reflectoarelor, preluând rolul de prezentatoare a unuia dintre cele mai apreciate show-uri de talente, „X Factor România”.

O revenire mult așteptată

Adelina Chivu a fost mereu în atenția publicului românesc, atât datorită carierei sale în televiziune, cât și prin prisma vieții de familie alături de Cristi Chivu. După o absență îndelungată de pe scena media, Adelina a decis să își reia activitatea, alegând să fie parte a celui mai important proiect de muzică și televiziune din România. Alături de Mihai Morar, ea va prezenta noul sezon al emisiunii „X Factor România”, un format internațional de succes care atrage milioane de telespectatori.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc.

Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei. Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească.

Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!”, dezvăluie Adelina Chivu, potrivit unui comunicat emis de Antenă.

Adelina a pus întotdeauna familia pe primul loc, iar în ultimii ani a fost extrem de dedicată soțului și celor două fiice ale lor, Natalia și Anastasia. Cu toate acestea, întoarcerea la televiziune și la proiecte de amploare a fost o oportunitate pe care nu a dorit să o rateze. Pentru ea, „X Factor” reprezintă mai mult decât o emisiune de divertisment – este o platformă prin care poate să revină la pasiunea sa pentru televiziune și muzică.

În plus, fiicele sale, Natalia și Anastasia, sunt și ele mari fane ale emisiunii „X Factor”, ceea ce a fost un factor suplimentar care a influențat decizia de a reveni pe micul ecran. „Natalia și Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor și abia așteaptă și ele să vadă versiunea românească”, a spus cu entuziasm Adelina.

Mihai Morar și Adelina Chivu. Sursa foto: Antena1
Mihai Morar și Adelina Chivu. Sursa foto: Antena1

Un nou sezon „X Factor” cu un juriu de excepție

Pe lângă revenirea Adelinei Chivu, noul sezon „X Factor România” vine și cu schimbări importante în componența juriului. Delia, una dintre cele mai apreciate artiste din România, va continua să facă parte din echipa de jurați, alături de Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. Acești patru artiști consacrați vor avea misiunea dificilă de a descoperi noi talente și de a ghida concurenții spre succes.

Cu o experiență vastă în industria muzicală, fiecare dintre acești jurați aduce o perspectivă unică și valoroasă, contribuind la un sezon ce promite să fie plin de emoție, talent și surprize.

Colaborarea cu Mihai Morar

Mihai Morar, binecunoscutul prezentator și om de radio, va fi partenerul Adelinei Chivu în acest nou proiect. Cei doi nu sunt la prima colaborare, având o lungă istorie de muncă împreună la Antena 1. Relația lor profesională și prietenia dezvoltată de-a lungul anilor le oferă un avantaj important în dinamica prezentării emisiunii.

Mihai Morar a declarat că este încântat să o aibă pe Adelina alături în acest nou sezon „X Factor” și promite că împreună vor aduce în casele românilor emoțiile și poveștile impresionante ale concurenților.

Sunt încântat să prezint noul X Factor alături de Adelina şi vă promitem că împreună vom aduce emoţia şi poveştile extraordinare ale concurenţilor în casele telespectatorilor. Noi ne cunoaştem de ani buni, am fost colegi în Antena, încă de la începuturile noastre, aşa că putem vorbi deja din categoria „pe vremea noastră”.

Cu un juriu de excepție și un cuplu de prezentatori experimentați, noul sezon „X Factor România” promite să fie un adevărat spectacol. Formatul, care a fost un succes în numeroase țări din întreaga lume, a reușit să atragă un public fidel și să lanseze carierele unor artiști de renume. În România, „X Factor” continuă să fie unul dintre cele mai urmărite și apreciate show-uri de talente, oferind concurenților șansa de a-și îndeplini visurile și de a deveni următoarea mare voce a industriei muzicale.

Adelina Chivu, prin revenirea sa pe micile ecrane, aduce un plus de eleganță și profesionalism, iar colaborarea cu Mihai Morar va asigura o prezentare dinamică și captivantă. Acest nou sezon va fi marcat de emoții puternice, povești impresionante și, desigur, descoperirea unor talente autentice care vor fascina publicul.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: