Redactia.ro
Home » Monden » Revenire spectaculoasă la TV! O vedetă iubită de români o să aibă din nou emisiune: „Viitorul arată foarte bine…”

Revenire spectaculoasă la TV! O vedetă iubită de români o să aibă din nou emisiune: „Viitorul arată foarte bine…”

Revenire spectaculoasă la TV! O vedetă iubită de români o să aibă din nou emisiune: „Viitorul arată foarte bine...”

O mare vedetă revine în televiziune, cu un show spectaculos! O să prezinte o emisiune la Antena 1, iar premiera va avea loc în doar câteva zile. Iată amănunte!

Revenire spectaculoasă la TV! O vedetă iubită de români o să aibă din nou emisiune: „Viitorul arată foarte bine…”

Un cunoscut actor și cântăreț din România, devenit cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii de televiziune „La Bloc” de la ProTV, în care a interpretat personajul Nelu Curcă, revine la TV. Spre bucuria fanilor!

Este vorba despre simpaticul Răzvan Fodor, soțul Irinei Fodor. Vedeta revine în televiziune, tot la Antena 1. Începând de sâmbătă, 24 iunie 2023, de la ora 09:00, Fodor o să prezinte un nou sezon din Alpha Kids, pe Antena 1 şi AntenaPlay. Și e foarte încântat!

„După fiecare sezon spun foarte sigur pe mine că le-am văzut pe toate şi că nu mă mai pot surprinde cu nimic picii! Şi apoi începem filmările şi zbang! Ghiciţi cine rămâne fără replică! Mi s-a întâmplat şi în ediţiile pe care le puteţi urmări începând din 24 iunie, când un cuplu foaaarte simpatic de copilaşi, de 7 şi 5 ani, mi-au spus în secret că renunţă fiecare dintre ei la iubitul şi iubita lor şi se căsătoresc 🙂 Ne-am amuzat cu toţii şi le-am propus să ne revedem peste 20 de ani, în aceeaşi formulă! Sunt absolut adorabili, în sinceritatea şi încrederea lor. Dacă aceştia sunt copiii generaţiei Alpha, vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată foarte bine!”, a declarat Răzvan Fodor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: