Redactia.ro
Home » Știri » Revine Denise Rifai pe TV? Ce a răspuns jurnalista când a fost întrebată asta

Revine Denise Rifai pe TV? Ce a răspuns jurnalista când a fost întrebată asta

Denise Rifai

Prezentatoarea Tv, Denise Rifai a demisionat la începutul lunii martie de la postul de televiziune Realitatea Plus. Invitată la Teo Show, vedeta a spus adevăratele motive ale demisiei și ce planuri are pentru viitor.

Denise Rifai revine în televiziune? Ce planuri are vedeta pentru viitor

După ce și-a dat demisia la începutul lunii martie, Denise Rifai a apărut pentru prima dată la TV. Prezentatoarea emisiunilor „Jocuri de putere” și „Legile puterii” a spus care a fosr adevăratul motiv al demisiei și ce urmează să facă pe viitor.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Denise a vorbit despre perioada în care a fost liberă după ce a plecat de la Realitatea Plus.

Întrebată dacă va reveni pe marile ecrane sau dacă este decisă să se bucure de libertate cât mai mult timp, aceasta a spus că este doar o pauză și că se va întoarce în televiziune fără doar și poate.

E doar o pauză. Nu pot să am atâta treabă încât să nu mă întorc în televiziune”, a mai spus jurnalista. Fosta moderatoare a spus că schimbările editoriale de la Realitatea Plus au determinat-o să se retragă: „Câteodată, editorial vorbind, se mai plimbă lucrurile. Am zis că trebuie să mă opresc puțin ca să pot fi din nou eu”, a spus Denise.

De ce a plecat Denise de la Realitatea Plus?

Denise Rifei a lucrat în tinerețe la un post de radio rock cumpărat la un moment dat de Adevărul. După ce i-a luat interviul lui Adrian Năstase, Denise a primi oferte de angajare de la televiziuni, și a decis să lucreze la Realitatea Plus.

Potrivit acesteia, motivul plecării de la televiziunea pentru care a prezentat ani la rând, Denise a precizat că diferențele de opinie pe care le-a avut cu cei din conducere au determinat-o să ia această decizie.

De asemenea, prezentatoarea a făcut și o schiță a unui viitor proiect în televiziunea românească, pe care ea să îl modereze.

Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi. O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au. Ar fi o treabă, nu?”, a mai spus fosta prezentatoare.

Loading...