Redactia.ro
Home » Monden » Rey de la Insula Iubirii a făcut bani din videochat! Concurentul a mărturisit detașat

Rey de la Insula Iubirii a făcut bani din videochat! Concurentul a mărturisit detașat

Rey de la Insula Iubirii a făcut bani din videochat! Concurentul a mărturisit detașat

Rey de la Insula Iubirii a făcut anunțul momentului în emisiune. Este unul dintre concurenții care au venit să își testeze relația la „Insula Iubirii”. Acesta a dezvăluit din ce a ajuns să facă bani. Fostul iubit al Laviniei Pop a recunoscut că a făcut videochat!

Rey de la Insula Iubirii a făcut bani din videochat

Rey a vorbit despre trecutul său la „Insula Iubirii”. Fostul iubit al Laviniei Pop a recunoscut că a ales să facă videochat pentru a face mai mulți bani. Mai mult decât atât, le-a convins și pe fostele sale partenere să facă asta.

Rey de la Insula Iubirii le-a implicat pe fostele iubite în videochat

Rey de la Insula Iubirii, tânărul de 26 de ani, a mărtursit că le-a implicat și pe fostele iubite în videochat.

„Așa a fost contextul. Am făcut mai multe, da. Anturajul. Ce să zic, am făcut și eu, am făcut și împreună cu ele. Așa a fost să fie, ne-am iubit, ne-am conectat… Nu am ce să mint. Mi-a ajuns. Aș face altceva, mult mai sus, mult mai discret și cu mult mai multă înțelepciune. Nu mai vreau, vreau liniște. Și mi s-a zis că nu am avut noroc în dragoste, că nu am avut. Nu am avut, pur și simplu, oricât de mult am dat. Nu a fost să fie. Și tot timpul s-a degajat relația respectivă. Și nu fiindcă eu am vrut, ci fiindcă așa a fost persoana de lângă mine, care a mai făcut. Și atunci am zis, ok, vrei? Hai să vedem. Nu-mi pare rău, că am învățat multe din asta. Am întâlnit mulți oameni, am învățat multe despre femei, și vrute și nevrute. Dar nu mai vreau asta. Dar nu mai vreau asta, vreau liniște”, a dezvăluit Rey la Insula Iubirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: