Redactia.ro
Home » Breaking News » Rezultatul analizelor fragmentelor de oase găsite în pădure

Rezultatul analizelor fragmentelor de oase găsite în pădure

Cea de-a 20-a zi de anchetă vine cu o concluzie irefragabilă: Dincă a făcut a doua victimă. DIICOT anunță ca fragmentele de oase din pădure sunt umane și aparțin altei fete decât Alexandra Măceșanu. Momentan, nimeni nu are certitudinea că aparțin Luizei.

A doua victimă a lui Gheorghe Dincă

După zile de agonie, procurorii DIICOT au primele rezultate în cazul rămășițelor găsite în liziera din pădure de lângă casa inculpatului din Caracal. Aceștia dau asigurări că rămășițele aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu. Cu toate acestea, la această oră, ADN-ul Luizei nu a fost confruntat cu cel al rămășițelor, așadar nu se știe dacă vorbim despre tânăra dispărută în luna aprilie ori o altă fată.

INML a emis raportul antropologic

Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis rezultatele raportului de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele găsite în pădure. Acest raport scoate la iveală existența celei de-a doua victime a lui Gheorghe Dincă.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, anunţă DIICOT, într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

Fragmentele de oase indicicate de Gheorghe Dincă

Amintim că la aceste fragmente de oase s-a ajuns la indicațiile inculpatului. Acesta ar fi menționat că acolo se găsesc rămășițele Luizei Melencu, presupusa prima lui victimă. În acest moment, însă, nu se știe dacă inculpatul a spus sau nu adevărul. În zilele ce vor urma, specialiștii vor corobora ADN-ul Luizei cu cel al fragmentelor de oase găsite în vederea unei concluzii.

Citește și O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: