Redactia.ro
Home » Monden » Rică Răducanu, la un pas să își piardă afacerea de pe litoral: „Serveam eu turiştii”

Rică Răducanu, la un pas să își piardă afacerea de pe litoral: „Serveam eu turiştii”

GALERIE FOTO (2) Rică Răducanu, la un pas să își piardă afacerea de pe litoral

Rică Răducanu, la un pas să își piardă afacerea de pe litoral. Pandemia de coronavirus a schimbat întreaga lume, iar afacerile multor oameni au fost distruse. Rică Răducanu se numără printre cei afectați de pandemie. Fostul portar al Rapidului, se plânge că terasa pe care o deține la malul mării nu mai este plină de turiști.

Rică Răducanu, la un pas să își piardă afacerea de pe litoral: „Serveam eu turiştii”

Pandemia de coronavirus a falimentat multe afaceri, iar efectele economice încep să se resimtă puternic. Mulți afaceriști din România și din străinătate sunt aproape de faliment. Printre aceștia se numără și Rică Răducanu, fostul portar al Rapidului. Acesta s-a plâns de faptul că terasa pe care o are la malul mării nu mai este plină de turiști. În vârstă de 76 de ani, Rică Răducanu deține împreună cu un veișor terasa „Sirena”, din Neptun. Afacerea celor doi mergea foarte bine în anii trecuti, deși prețurile au rămas la fel. Rică Răducanu povestește că, înaintea de creșterea tarifelor de pe litoral, terasa era plină.

„Prețurile au rămas cam tot așa, am scumpit doar cu 1,5 lei sau cu 2 lei. Vărul meu are o fermă, deci aduce cam tot de acasă. Însă nu este mai nimeni pe Litoral, azi am avut zece inși, însă ieri n-am avut pe nimeni.Pe drumul de la Mangalia spre Neptun m-am tot uitat, nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse, nici pe stradă nu e nimeni, e tare ciudat.Cred că nu au oamenii bani, iar tineretul a plecat pe afară, în vacanță. Înainte era aglomerație, la noi, la terasă, n-aveai loc la mese, mai serveam și eu o ciorbă, mai mergeam printre mese, mai povesteam, mai spuneam o glumă.Acum e treabă urâtă, nu am văzut așa ceva niciodată. Patronii și-au făcut și ei calcule, ca să fie cât mai bine, n-au forțat prețurile, dar tot degeaba”, a declarat Rică Răducanu pentru Ego.ro.

Rica Raducan terasa litoral

Ce pensie are Rică Răducanu după 50 de ani de muncă

Rică Răducanu primește lunar o pensie mică, pentru a se descurca în fiecare zi. Fostul sportiv nu s-a ferit niciodată de muncă, iar toată lumea știe că acesta a reușit să devină cunoscut datorită carierei sportive. În ciuda sacrificiilor pe care le-a făcut pe parcursul carierei sale, Rică Răducanu a mărturisit că are o pensie mică.

„Sunt bine acum, sunt sănătos! Mă duc pe la Casa de Pensii că am treabă. Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta. Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă. Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: