Redactia.ro
Home » Știri » Rică Răducanu, transportat de URGENŢĂ la spital. Legendarul portar al Rapidului, mari probleme de sănătate!

Rică Răducanu, transportat de URGENŢĂ la spital. Legendarul portar al Rapidului, mari probleme de sănătate!

Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la Matei Balș! În ce stare se află soția lui

Rică Răducanu (76 de ani) a fost transportat la spital sâmbătă, după ce a acuzat probleme respiratorii în timpul nopții. Fostul mare goalkeeper al Giuleştiului și al echipei naționale a fost internat și conectat la un aparat de oxigen.

Rică le-a răspuns la telefon jurnaliştilor, dar a declarat că nu poate vorbi, pentru că se află în atenția medicilor.

Suferă de apnee în somn

Problemele respiratorii sunt cauzate de o apnee în somn, cu care fostul portar a fost diagnostic în 2018. Boala cu care a fost diagnostic Rică Răducanu provoacă opriri periodice ale respirației pe durata somnului. Potrivit site-urilor de specialitate, întreruperile pot apărea chiar de câteva sute de ori pe noapte.

Necula Răducanu este numele real al portarului, dar a rămas cunoscut publicului larg drept „Rică”, porecla dată de mama sa.

Rică Răducanu caută un loc de muncă la Rapid

Portarul care a adunat 61 de selecții în echipa naţională a jucat la Rapid timp de zece ani, până în anul 1975, când a plecat la Sportul Studențesc. Acum, el caută un loc de muncă în organigrama din Giuleşti.

”Sunt gata să fac orice, fiindcă Rapid e viața mea, tată! Și e păcat că viața trece și oamenii mor, iar poveștile lor mor odată cu ei. Dacă mi-aș dori să lucrez la Rapid?

Da, sigur că îmi doresc să fac parte din clubul Rapid, mi-aș dori să fiu un fel de consilier. Să pot lucra și vorbi direct cu fotbaliștii, sunt sigur că aș putea aduce un mare plus”, spunea Rică Răducanu.

329 de meciuri a jucat Răducanu în Divizia A, la Rapid (1965-1975), Sportul Studenţesc (1975-1978), Steaua (1978-1980) şi FC Baia Mare (1980).

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: