Redactia.ro
Home » Monden » Richard Gere și Sylvester Stallone s-au certat pentru inima Prințesei Diana. Cum au ajuns cei doi actori în această situație

Richard Gere și Sylvester Stallone s-au certat pentru inima Prințesei Diana. Cum au ajuns cei doi actori în această situație

GALERIE FOTO (6) Richard Gere și Sylvester Stallone s-au certat pentru inima Prințesei Diana

Richard Gere și Sylvester Stallone s-au certat pentru inima Prințesei Diana. A fost o femeie curată și dorită de mulți bărbați celebri. Pentru inima Prințesei Diana s-au luptat actorii Silvester Stallone și Richard Gere. Elton John a povestit că cei doi ar fi fost la un pas de băiate.

Richard Gere și Sylvester Stallone s-au certat pentru inima Prințesei Diana. Cum au ajuns cei doi actori în această situație

Richard Gere și Sylvester Stallone s-au certat pentru inima Prințesei Diana. Elton John a fost prieten foarte bun cu Prințesa Diana. Cântărețul își aduce aminte cu bucurie de momentele petrecute în preajma acesteia. Elton a povestit un moment amuzant care îi care ca protagoniști pe Richard Gere și Sylvester Stallone. Amândoi o plăceau pe Diana, astfel că au fost la un pas de bătaie. Scena a fost descrisă de Elton John în prima sa autobiografie oficială, intitulată ME, ce urmează să fie lansată pe 15 octombrie.

Momentul a avut loc la petrecerea dată în Londra la începutul anilor ’90 de către Jeffrey Katzenberg, fostul președinte al studiourilor Disney. Printre vedetele aflate la acea petrecere s-au aflat Prințesa Diana, despărțită la acea vreme de Prințul Charles, dar și actorii Richard Gere și Sylvester Stallone. Gere devenise apropiat de Diana, motiv pentru care Stallone s-a enervat. „Judecând după felul în care se uita la ei, lui Stallone nu-i pica deloc bine prietenia ce se lega între Diana și Richard. Cred că venise la petrecere cu intenția clară de a o agăța el pe Diana, și acum își vedea planul ruinat”, notează celebrul muzician.

Potrivit artistului, cei doi actori au dispărut înainte de cină, iar la scurt timp au fost găsiți de angajați într-un conflict. Elton John a povestit că Stallone a plecat de la petrecere, în vreme ce Gere i-a ținut companie Dianei.„Sylvester a strigat că nu ar fi călcat sub nicio formă la acea petrecere dacă ar fi știut că se află acolo și «Făt-Frumos»”, a mai scris John.

Elton John regretă pierderea Prințesei Diana

În timpul unui interviu, artistul a vorbit despre momentele dificile din prietenia cu Diana. „A fost o figură controversată în anumite privințe, dar nu pentru mine. Am iubit-o pentru că a făcut atât de mult pentru SIDA și mi-a fost o prietenă grozavă. Am avut o cădere, dar ne-am împăcat în cele din urmă. A fost o vară extraordinară. Gianni Versace a fost ucis [la 15 iulie 1997], iar apoi Diana m-a sunat și ne-am împăcat. Și șase săptămâni mai târziu, sunt în aceeași casă și ea este moartă. A fost extraordinar și pur și simplu nu-mi venea să cred ce se întâmplă”, a adăugat cântărețul britanic.

De asemenea, Elton a spus că eforturile Dianei de a promova conștientizarea HIV și SIDA trăiește mai departe prin fiul ei, Harry. Cântărețul este de părere că fiul cel mic al Dianei i-a moștenit aceste trăsături. „A avut acea capacitate incredibilă – pe care a moștenit-o [Harry] – de a-i face pe oameni să se simtă în largul lor și să-i facă să simtă că totul va fi bine”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: