Redactia.ro
Home » Monden » Ricky Martin divorțează! Din ce cauză a pus punct capăt mariajului cu partenerul său

Ricky Martin divorțează! Din ce cauză a pus punct capăt mariajului cu partenerul său

ricky martin

Un nou divorț în lumea mondenă de peste Ocean. Ricky Martin, în vârstă de 51 de ani, și partenerul său de viață cu 13 ani mai tânăr au decis să divorțeze. Anunțul a fost făcut chiar de către artist. Iată detaliile!

Ricky Martin divorțează de soțul său după un mariaj care a durat șase ani

Cântărețul latino – pop, pe numele său real Enrique Martín Morales, divorțează de soțul cu 13 ani mai tânăr. Cei doi au ajuns împreună la decizia de a pune capăt mariajului și au declarat că vor rămâne în relații bune, de amiciție și colaborare de dragul celor doi copii pe care îi au împreună – o fată și un băiat.

Ricky Martin și partenerul său mai tânăr cu 13 ani, Jwan Yosef, se despart după un mariaj de 6 ani. Anunțul a fost făcut chiar de către Ricky Martin prin intermediul unui mesaj care a fost făcut public de către revista People.

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați. Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt.

Ca întotdeauna, vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul pe care le-am primit de-a lungul căsniciei noastre. Suntem uniți pentru a cultiva acest nou capitol al vieții noastre”, a fost mesajul lui Ricky Martin. Artistul nu a dezvăluit, însă, care au fost motivele care au stat la baza deciziei de a pune capăt mariajului de șase ani.

Ricky Martin și Jwan Yosef sunt părinții a doi copii

Renumitul artist și Jwan Yosef s-au cunoscut pe rețelele de socializare în 2015, iar diferența de vârstă de 13 ani nu a reprezentat un impediment în calea iubirii lor.

Șase luni de la prima întânire au decis să formeze un cuplu, iar în anul 2016 s-au logodit. Starul și fostul partenerul de viață vor să rămână în relații bune de dragul copiilor pe care îi au împreună, o fată pe nume Lucia, venită pe lume în anul 2018, și un băiat numit Renn, născut în anul 2019.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: