Redactia.ro
Home » Știri » Ritualul cu orez care îți aduce bani mulți. Toți oamenii trebuie să știe asta

Ritualul cu orez care îți aduce bani mulți. Toți oamenii trebuie să știe asta

orez

Pe măsură ce trece treptat a treia lună a anului, ne îndreptăm atenția către planificarea aspirațiilor pentru aprilie. Printre scopurile și obiectivele noastre, un aspect central îl reprezintă banii. Astfel, vă oferim o metodă prin care să realizați un ritual cu orez, pentru a îmbunătăți considerabil situația financiară și pentru a putea uita pentru o vreme de griji.

Acest ritual are ca ingredient principal orezul, considerat în Feng Shui un element esențial pentru atragerea prosperității datorită puterii sale energetice. Este important să purtăm acest bob, cu renume în Asia, aproape de corpul nostru în ultimele 7 zile ale lunii martie, adică în intervalul 24-31 ale lunii curente. Pur și simplu avem nevoie să punem 15 boabe de orez într-un accesoriu pe care îl avem cu noi în mod constant, fie că este vorba de geantă, poșetă sau portofel. Astfel, aspirațiile noastre legate de prosperitate și bogăție vor fi purtate cu noi, pregătind terenul pentru o luna aprilie promițătoare în ceea ce privește finanțele noastre.

Totul despre ritualul cu orez

Conform învățăturilor Feng Shui, fiecare bob de orez pe care îl purtăm devine un talisman pentru bogăție și prosperitate, atâta timp cât avem încredere în puterea sa și credem cu fermitate în capacitatea noastră de a atrage prosperitatea în viața noastră.

Este esențial să înțelegem că succesul acestui ritual nu depinde strict de orezul în sine, ci mai degrabă de credința pe care o avem în legătura dintre orez și bogăție. Astfel, nu numărul exact de boabe de orez pe care le purtăm contează, ci mai degrabă semnificația și scopul acestui gest. Este vorba despre credința noastră în puterea simbolică a orezului și despre modul în care această credință influențează comportamentul și atitudinea noastră în ceea ce privește prosperitatea și bunăstarea noastră financiară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini