Redactia.ro
Home » Monden » Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani

Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani

GALERIE FOTO (4)

Robert de Niro, în vârstă de 79 de ani, a devenit tată pentru a şaptea oară. Iată amănunte și cine ar fi cea care l-a făcut din nou tătic la o vârstă atât de înaintată!

Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani

Robert de Niro este un actor, producător și regizor american, născut pe 17 august 1943 în New York City. El a jucat în numeroase filme de succes, printre care „The Godfather Part II”, „Raging Bull”, „Goodfellas” și „Taxi Driver”. De-a lungul carierei sale, a câștigat două premii Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmele „The Godfather Part II” și „Raging Bull”. De asemenea, a primit numeroase alte premii și distincții pentru contribuția sa la cinematografie.

Robert De Niro are șapte copii cu patru femei diferite – câte doi cu Diahnne Abbott, Toukie Smith, Grace Hightower și – potrivit unor zvonuri încă neconfirmate – al șaptelea copil l-ar avea cu Tiffany Chen.

Primul său copil, fiul Raffaello, s-a născut în 1976 din relația cu prima sa soție, Diahnne Abbott. În 1995, De Niro s-a căsătorit cu actrița Grace Hightower, cu care are doi copii: fiul Elliot, născut în 1998, și fiica Helen Grace, născută în 2011. În 2018, De Niro și Hightower au anunțat că divorțează. Înainte de Abbott, De Niro a avut o relație cu fotomodelul Toukie Smith, cu care a avut doi fii gemeni, Julian și Aaron, născuți prin mamă surogat în 1995.

Vestea că Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară a surprins, mai ales că acesta urmează să împlinească 80 de ani. Actorul nu a anunțat dacă este fetiță sau băiețel, nici numele pe care îl va purta. Tiffany Chen, de origine chineză, ar fi iubita actorului și cea care i-ar fi dăruit marelui actor cel de-al șaptelea copil. În vârstă de 64 de ani, ea a fost văzută fiind însărcinată în luna martie. Ea este un producător de film și deține una dintre marile companii de creație din China, dar și instructor de arte marțiale, având zeci de medalii de aur și titluri importante. Provine dintr-o familie cunoscută de kung-fu, tatăl ei fiind un maestru al t’ai chi ch’uan în stil Yang.

Tiffany Chen și Robert de Niro, în imagine

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: