Redactia.ro
Home » Monden » Robert de Niro are o nouă parteneră! Actorul, surprins în timp ce o săruta cu patos FOTO

Robert de Niro are o nouă parteneră! Actorul, surprins în timp ce o săruta cu patos FOTO

GALERIE FOTO (7)

Celebrul actor american Robert de Niro iubește cu patos la cei 78 de ani. Aflat încă în plin proces de divorț de soția sa, Grace Hightower, el s-a îndrăgostit din nou. A fost surprins în ipostaze romantice alături de noua parteneră ce pare a avea origini asiatice.

Robert de Niro are o nouă parteneră! Actorul, surprins în timp ce o săruta cu patos FOTO

Robert de Niro a fost surprins, marți, când a împlinit 78 de ani, alături de o femeie misterioasă pe Coasta de Azur. Faimosul actor i-a furat un sărut pasional, la un moment dat, noii sale partenere, alături de care s-a plimbat pe un iaht de lux și a urcat treptele unei stânci.

Jurnaliștii de la DailyMail i-au fotografiat astfel pe cei doi îndrăgostiți. În imagini se vede cum Robert de Niro este foarte grijuliu cu iubita lui. O ține de mână și este atent la felul cum aceasta coboară scările, ca nu cumva să se rănească.

Sursa foto: DailyMail

Cine se suspectează a fi noua parteneră a lui Robert de Niro

Publicația internațională Page Six presupune că misterioasa femeie ar fi Tiffany Chen, instructor de arte marțiale în New York. Tiffany Chen iffany este considerată o profesionistă în domeniul său, mai ales că a câștigat o mulțime de premii în longeviva sa carieră. De asemenea, s-ar cunoaște cu renumitul actor 2015, când și ea a luat parte la filmările filmului „The Intern.”

Robert De Niro, în proces de divorț cu Grace Hightower din 2018. Și-au spus ”Da!” de două ori

Robert de Niro și a doua sa soție, Grace Hightower, au decis să pună capăt unei căsnicii de 21 de ani, în anul 2018. Procesul de divorț încă durează. Dar, este a doua oară când ei se află într-o astfel de postură. S-au căsătorit prima oară în anul 1997, iar în 1999 de Niro a depus actele de divorț, dar despărțirea nu a mai avut loc. Cinci ani mai târziu, în 2004, şi-au reînnoit jurămintele și au continuat mariajul iată până în 2018.

Robert De Niro și Grace Hightower divorțează, după 21 de ani de căsnicie - AlistMagazine

Foto: Robert de Niro și Grace Hightower

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: