Redactia.ro
Home » Știri » Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre Survivor România. „În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez”

Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre Survivor România. „În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez”

Robert Niță, fostul fotbalist care a participat la Survivor România în 2022, a avut o experiență memorabilă în cadrul competiției, împărtășind mai târziu detalii despre perioada petrecută în jungla dominicană. Aflat în aceeași echipă cu Elena Chiriac și Alex Delea, Niță a fost eliminat din competiție după ce nu a reușit să obțină voturile necesare pentru a continua.

Niță, dezvăluiri dure despre experiența la Survivor

Deși a părăsit competiția prematur, Robert Niță a oferit o perspectivă sinceră și profundă asupra experienței sale în cadrul Survivor România. Într-un interviu, Niță a dezvăluit că a avut parte de o perioadă dificilă, caracterizată de condiții extreme și lipsuri alimentare. Acesta a mărturisit că în primele 12 zile de competiție a consumat doar 9 linguri de orez în total, iar experiența i-a adus multe provocări fizice și emoționale.

”Vai ce foame am făcut. Vai de capul meu… În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez. În total! Rase. Reziști, ce să faci?! Leșini, îți dau ăia două palme și te trezești. Ce să faci?”a povestit  Robert Niță în emisiunea Ediție Specială de Fanatik Superliga.

Survivor România a adus și momente tensionate pentru echipa lui Niță, cu pierderi repetate în competiții și dificultăți în asigurarea necesarului de hrană și apă. Cu toate acestea, fostul fotbalist a privit experiența ca pe o oportunitate de a se conecta cu Dumnezeu și de a se concentra pe lucrurile cu adevărat importante în viață.

„Acolo m-am apropiat de Dumnezeu”

”Ne băteau ăia, noi am avut o echipă de trompete… Eram bătrâni, grași, fetele și ele. Una cânta, alta… Ne-au bătut… Păi eram eu, peste 40, Zmărăndescu, peste 40, CRBL peste 40, bătrâni. Ăia, 20 de ani, body-building… Ne-au rupt!

Nu am regretat că m-am dus. E o mare experiență de viață. Iar acolo m-am apropiat de Dumnezeu. Mă rugam și dimineața, mă rugam și seara. Babi (bunica lui), Părintele, Isuse Hristoase, aveți grijă de mine! Să nu îmi fie foame, să nu îmi fie dor”, a declarat pentru aceeași sursă.

Despre refuzul său de a participa la Survivor All Stars, Niță a fost ferm în decizia sa, menționând că nu ar accepta să se întoarcă în competiție, indiferent de suma oferită. Acesta a subliniat dificultățile majore ale experienței și impactul negativ asupra sănătății și bunăstării mentale a participanților.

Experiența de la Survivor l-a marcat pe fotbalist

Pe parcursul interviului, Robert Niță a dezvăluit și detalii despre daunele fizice și emoționale suferite de concurenți în cadrul competiției, inclusiv momentele de slăbiciune și episoadele de plâns ale unora dintre aceștia. Cu toate provocările întâmpinate, Niță a recunoscut că a primit sprijinul și afecțiunea fanilor, iar experiența a fost una de neuitat.

Tonciu a plâns acolo non-stop. De când am pășit pe insulă până a plecat. Două săptămâni, cred. După fetița ei… (…) Și știi că ai clauză, dacă ceri să renunți sau alea… 100.000 de euro! (…)

Eu am luat bine (financiar, n. red.). Se plătește săptămânal. Onorariile erau între 3.000 și 8-9.000 (euro, n.red.), în funcție de cât ești de cunoscut. Dar e greu, dar nu m-aș mai duce. Pe mine m-a iubit lumea. Eu am stat puțin pentru că m-am accidentat. Atunci am fost supărat. Mi-a dat unul peste gât cu un lemn di-ăla și m-a luat cervicala, m-au luat toate. Plus alte probleme de sănătate”, a mai povestit Robert Niță.

În concluzie, participarea lui Robert Niță la Survivor România a fost una marcată de momente dificile, dar și de reflecții profunde asupra valorilor și priorităților în viață. Deși a fost eliminat prematur din competiție, experiența sa a fost una care l-a marcat și l-a determinat să aprecieze mai mult lucrurile simple și esențiale din viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: