Redactia.ro
Home » Monden » Robert Turcescu, atac dur la adresa Nadiei Comăneci: „Vai mama ei de cerșetoare”

Robert Turcescu, atac dur la adresa Nadiei Comăneci: „Vai mama ei de cerșetoare”

Robert Turcescu, atac dur la adresa Nadiei Comăneci

Robert Turcescu, atac dur la adresa Nadiei Comăneci. Jurnalistul a fost invitat într-o emisiune tv, unde a răspuns la cele mai controversate întrebări. În urmă cu câțiva ani, Robert Turcescu a avut câteva replici dure la adresa Nadiei Comăneci.

Robert Turcescu, atac dur la adresa Nadiei Comăneci: „Vai mama ei de cerșetoare”

Robert Turcescu a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, unde a răspuns la câteva întrebări delicate. Jurnalistul a comentat un subiect controversat, care a avut loc în urmă cu 9 ani. La acea vreme, Robert Turcescu a fost revoltat de faptul că Nadia Comăneci, a acceptat să facă reclamă la margarină. Omul de televiziune a răbufnit și a emis un val de jigniri. „Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarină? Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otrava pe arginţi!”, a scris acesta pe Facebook la vremea respectivă.

În prezent, Robert Turcescu pare să regrete atitudinea pe care a avut-o la vremea respectivă. Acesta a recunoscut că nu a ales termenii potriviți pentru a transmite nemulțumirea lui. Cu toate astea, jurnalistul continuă să critice alegerea Nadiei Comăneci de a face reclamă la margarină. ”A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci. Pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment. Uneori, ziariștii, și nu numai, exagerează. Se lasă luați de val. Mi s-a întâmplat și mie de mai multe ori în viață. A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era…poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală, filmarea a fost făcută într-o școală la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa.E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei. Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez.”, a mărturisit Robert Turcescu.

Robert Turcescu: ” Problema de fond rămâne”

Deși recunoaște că nu a folosit cuvinte potrivite la acea vreme, Robert Turcescu susține că Nadia Comăneci nu ar fi trebuit să accepte acel proiect. Jurnalistul și-a cerut scuze în emisiunea față de atitudinea sa, dar a continuat să își susțină opinia. „Aia a fost o exagerare, la acel moment. Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze. Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta. Îmi pare rău, dar problema de fond rămâne.

De altfel, reclama respectivă a și fost retrasă după scandalul care s-a iscat la acel moment. Din punctul ăsta de vedere nu știu dacă a meritat, nu a meritat, dar s-a întâmplat un lucru bun”, a mărturisit Robert Turcescu.

În trecut, jurnalistul declara a explicat motivele pentru care a reacționat atât de dur la adresa Nadiei Comăneci. „Regret ca am folosit un ton atat de violent, dar am constatat un lucru care ma intristeaza. Daca as fi fost chemat la o dezbatere, ar fi ramas la nivelul unei informatii pe pagina mea de Facebook. Doar daca tipi sau urli ai sansa sa te faci auzit. Nu spun ca este o metoda, dar, din nefericire, am ajuns sa captam numai asa atentia publicului. Am mai avut initiative, pe care le-am lansat in diferite ocazii, dar nu au fost auzite”, a declarat el intr-un interviu acordat Adevarul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: