Redactia.ro
Home » Știri » Robert Turcescu îl trage de mânecă, printr-o poezie, pe Nicușor Dan: ”Roagă-te la liturghie, să mai stai la Primărie”

Robert Turcescu îl trage de mânecă, printr-o poezie, pe Nicușor Dan: ”Roagă-te la liturghie, să mai stai la Primărie”

Robert Turcescu îl umilește cu o poezie pe Nicușor Dan. Fostul deputat Robert Turcescu îi atrage atenția primarului general, prin câteva versuri, despre problema cu care se confruntă bucureștenii de câteva luni: lipsa apei calde și a căldurii. 

Robert Turcescu îl umilește cu o poezie pe Nicușor Dan

Robert Turcescu îl umilește cu o poezie pe Nicușor Dan. Jurnalistul și omul politic, Robert Turcescu, îl avertizează pe edilul Capitalei despre problema cu care se confruntă de luni bune, bucureștenii: lipsa apei calde și a căldurii, informează playtech.ro

Prin versuri, Robert Turcescu scoate în evidență faptul că oamenii îngheață în propriile locuințe, iar caloriferele sunt bocnă. Drept urmare, din cauza că Nicușor Dan nu a soluționat încă această problemă, Robert Turcescu îl ironizează prin poreclirea numelui: ”Frigușor” în loc de „Nicușor”. De altfel, îl atenționează să facă rugăcuni, dacă vrea să-și mai păstreze fotoliul de la conducerea Primăriei Capitalei.

“Nicule, îți spun, nu-i bine:
E frig de te c… pe tine!
Și dacă mai ține geru’
Crapă și caloriferu’
Și nici apă caldă nu-i!
Nicule, atît îți spui:
Roagă-te la liturghie
Sa mai stai la Primărie
Că în iarna asta, frate,
Ai făcut pluta pe spate
Și ne-ai dat la toți căldură
De-am făcut țurțuri la gură!
De-aia zic, de-acu-nainte
Să te botezăm fierbinte
Cu alintul „Frigușor”
Hai noroc, salut popor!”, a transmis jurnalistul și omul politic, Robert Turcescu.

Nicușor Dan, despre problema lipsei apei calde și a căldurii în casele bucureștenilor

În mai multe blocuri din sectoarele 1, 2, 4, 5 și 6 sunt astfel de probleme, care sunt din cauza defecțiunii sistemului de termoficare. Nicușor Dan explică faptul că se încearcă să nu fie suprasolicitată rețeaua pentru a nu se produce avarii.

„Am avut două alternative: să dăm la foarte mulți 22 de grade, cu riscul să apară o avarie și unii să aibă 10 grade sau să dăm unei părți din București 19 grade. Tot ce putem face e să nu suprasolicităm rețeaua, să sperăm că nu o să crape, iar dacă va crăpa, suntem pregătiți să intervenim cât de repede pentru a remedia. Asta e tot ce putem să facem. O cincime dintre blocurile din Bucureşti primesc căldură sub parametri, exact. Sunt ţări europene în care e o normalitate să aibă 19 grade în casă. Lumea s-a obişnuit undeva la 22 de grade. Am vrut să evităm riscul”, a declarat Nicuşor Dan la Digi 24.

Nicușor Dan: ”Lucrările vor începe în această vară„

Primarul general a mai dat asigurări că în această vară se vor demara lucrări pentru îmbunătățirea sistemului de termoficare, despre care spune că nu a fost reparat de ani buni.

”Suntem în momentul cel mai de jos al sistemului de termoficare din Bucureşti. Este consecinţa unor ani în care nu s-a făcut nimic, nu s-au aruncat bani şi mai ales nu s-au făcut investiţii în schimbarea reţelei. Lunile pe care le-am petrecut la Primărie m-am asigurat că lucrările pot să înceapă în această vară”, a declarat primarul Bucureștiului la Digi 24.

Sunt locatari ai blocurilor din Capitală care nu au căldură și apă caldă de luni bune, alții din weekendul care tocmai a trecut, iar alții din 13 și 14 ianuarie.

”Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, anunţă Termoenergetica printr-un comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: