Redactia.ro
Home » Știri » Decizia majoră luată de Nicușor Dan. Ce se întâmplă cu autobuzele din București

Decizia majoră luată de Nicușor Dan. Ce se întâmplă cu autobuzele din București

Decizia majoră luată de Nicușor Dan

Ce se întâmplă cu autobuzele din București. Primarul general al Capitalei a vorbit despre autobuzele din București, iar cu această ocazie, a avut un motiv să o atace pe fostul Primar General, Gabriela Firea. Nicușor Dan a anunțat că va decolanta toate autobuzele STB, iar spațiul va fi vândut pentru cei care vor să-și facă reclama comercială.

Decizia majoră luată de Nicușor Dan. Ce se întâmplă cu autobuzele din București

Decizia majoră luată de Nicușor Dan. Nicușor Dan a luat o decizie importantă pentru bucureșteni. Primarul General al Bucureștiului a vorbit despre autobuzele din oraș și a atacat-o și pe Gabriela Firea cu această ocazie. Primarul Capitalei a anunțat ce se va întâmpla cu autobuzele din București. Conform acestuia, va decolanta toate autobuzele STB, că iar spațiul va fi vândut pentru cei care vor să-și facă reclama comercială. ”Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum Primăria Capitalei”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

De asemenea, Nicușor Dan a găsit un motiv pentru a o ataca pe Gabriela Firea, fostul primar General al Capitalei. Acesta a precizat că Firea a luat măsuri de a scrie pe autobuze din cauza cultului personalității pe care îl are. ”Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”, a mai scris Nicușor Dan.

Totodată, Nicușor Dan a recunoscut că nu decolantează autobuzele pentru a-i face în ciudă lui Firea, ci pentru a pune mâna pe bani frumoși pentru primăria Capitalei. ”În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public”, mai informează Nicușor Dan.

Reacția Gabrielei Firea

Mai mult, se pare că decolantarea deja a început, urmând ca spațiile rămase libere să fie puse la dispoziție pentru alte reclame. Această măsură pare a fi una bună, deoarece postarea primarului a strâns 15.000 de likeuri și 1.700 de comentarii. Internauții au venit și cu idei, iar printrea acestea s-a numărat și ștergerea înscrisurilor de pe școli cu Primăria Sector…, întrucât oamenii au făcut confuzie crezând că școala este chiar Primăria. ”Sugestie pt remediat o prostie: pe foarte multe scoli din Bucuresti scrie mare „Primaria Sector X” iar mai jos, cu font mai mic „Scoala nr yy, blabla” – o alta idiotenie care creaza confuzie. Un curier m-a sunat ca el e in fata primariei – atat se vedea de la distanta”, a scris Cosmin Tudor ăn comentariile postării lui Nicușor Dan.

La scurt timp, Gabriela FIrea a reacționat și ea la postarea publicată de actualul primar al Capitalei. „Nu e în stare să construiască și atunci dărămâ tot! Când am ajuns primar, bucureștenii călătoreau înghesuiți în autobuze, unii chiar pe scară, punându-și viața în pericol. Am achiziționat 400 de autobuze noi Euro 6 și 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziționate„, a spus Gabriela Firea. Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că spațiul publicitar va fi folosit pentru sponsori și prietenii politici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: