Redactia.ro
Home » Știri » Robi din „Las Fierbinți”, mesaj emoționant de Crăciun. „Mă doare sufletul când spun asta!…”

Robi din „Las Fierbinți”, mesaj emoționant de Crăciun. „Mă doare sufletul când spun asta!…”

Crăciunul a fost sărbătorit cu drag de toți românii, dar și de personajele îndrăgitului serial „Las Fierbinți” de la Pro TV. Ultimul episod difuzat a fost unul emoționant, festiv, în care polițistul Robi a vrut să-i învețe o lecție importantă pe ceilalți locuitori ai comunei sale. Mesajul său a devenit viral și în mediul online, oamenii fiind de acord cu cele spuse de acesta.

Personajul lui Robi și-a propus să-i învețe pe ceilalți locuitori ai comunei Fierbinți o lecție foarte importantă de Crăciun. Aceștia au uitat ce înseamnă cu adevărat spiritul sărbătorilor de iarnă și și-au pierdut bunătatea, iar el și-a dorit să le amintească care sunt lucrurile cu adevărat importante.

Robi din „Las Fierbinți”, mesaj emoționant de Crăciun. „Mă doare sufletul când spun asta!…”

„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce?Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!”, a început Robi.

În timp ce restul personajelor au fost înconjurate de familie, Robi și-a petrecut sărbătorile singur. A avut în schimb parte de nemulțumirile celor din jur, care au uitat cât de norocoși sunt chiar și pentru puținul pe care îl au. Și-a dorit să le amintească acest lucru, mărturisind că pentru el oamenii din jur reprezintă singura sa familie.

„Voi aici aveţi ba un copil, ba o mamă, ba un tată… Io n-am pe nimeni, Aspirino!Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud num’ d’astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat!

Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar o dată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva! Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare!”, a continuat Robi.

Ce a spus actorul Leonid Doni despre acest monolog

După difuzare, monologul lui Robi a ajuns și în mediul online, unde a fost foarte apreciat. Se pare că românii de pretutindeni au fost de acord cu afirmațiile polițistului din Fierbinți, care a reușit prin afirmațiile sale să surprindă lipsurile oamenilor din această perioadă deosebită.

Actorul care l-a adus la viață pe Robi, Leonid Doni, a mărturisit că momentul a fost unul foarte emoționant și pentru el. A depus mult timp pentru a-și pregăti replicile, iar colegii săi de platou l-au ajutat foarte mult să-și ducă la bun sfârșit momentul.

„L-am citit, cred că am stat 4-5 zile să îl învăț. Mi-a fost o frică groaznică. E scris atât de bine încât trebuia doar să spui niște lucruri adevărate. Era toată distribuția în față. Ei m-au ajutat.”, a mărturisit acesta.

Cel care a scris întreg monologul a fost Adrian Văncică, cel care-l interpretează pe Celentano. Intenția lui a fost ca momentul să surprindă sentimentele și gândurile oamenilor buni, care privesc neputincioși cum cei din jurul lor au uitat ce înseamnă cu adevărat Crăciunul și recunoștința.

„M-am gândit că sunt mulți oameni care gândesc așa. Sunt mulți români cu suflet mare, mulți oameni care vor să ajute pe cel de lângă ei, dar n-au cum.”, a dezvăluit Adrian Văncică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: