Redactia.ro
Home » Știri » Rochiile cu care Carmen Iohannis a surprins plăcut. Galerie FOTO cele mai reușite apariții

Rochiile cu care Carmen Iohannis a surprins plăcut. Galerie FOTO cele mai reușite apariții

GALERIE FOTO (16) Rochiile cu care Carmen Iohannis a surprins plăcut

Carmen Iohannis este văzută foarte rar, dar și când își face apariție impresionează pe toată lumea cu ținutele vestimentare și cu atitudinea ei. De-a lungul celor cinci ani de mandat al soțului său, Prima Doamnă a României a fost și lăudată dar și criticată pentru felul în care purta fusta. Soția Președintelui a reușit să adopte un stil elegant, colorat și îndrăzneț, acesta fiind pe placul multor femei.

Rochiile cu care Carmen Iohannis a surprins plăcut. Galerie FOTO cele mai reușite apariții

Carmen Iohannis se poate lăuda cu o siluetă de invidiat la vârsta de 59 de ani. Deși este ocupată, prima Doamnă a României își face timp să își facă orele de tenis de câmp, astfel, adoptând o musculatură frumos tonifiată. Cu toate că nu apare des în fața publicului, atunci când o face, soția Președintelui Iohannis este ori lăudată, ori criticată pentru modul în care poartă fustele mai sus de genunchi. Carmen Iohannis poartă creații făcute de designeri cunoscuți în România. În primul mandat al președintelui au fost vehiculate trei nume designeri români, când a venit vorba despre stilul vestimentar al Primei Doamne.

Vizita de la Vatican

Unul dintre ei este Alexandru Ciucu, care s-a ocupat de ținutele office ale acesteia. Când a fost la Vatica, Carmen Iohannis a fost imbrăcată de celebrul designer regal. Aceasta a purtat o rochie neagră din dantelă de mătase aplicată, care urcă pe gât.

Carmen Iohannis în vizita la Vatican-2015

Vestimentația soției președintelui în prima zi a mandatului

În prima zi a mandatului lui Klaus Iohannis din 2014, soția sa a purtat o rochie albă cu imprimeu floral bleu. Evident, pe lângă cei care au admirat-o, s-au numărat și criticii, care nu au fost de acord cu rochia puțin cam scurtă. Pentru că era o zi specială, Carmen Iohannis a ales să îmbrace o rochie semnată de designerul american Tony Bruch.

Carmen Iohannis, in prima zi de mandat al Presedintelui Iohannis- 2014

Carmen Iohannis, apariție spendidă la dineul oferit de Casa Regală

În 2015, la dineul oferit de Casa Regală, la Castelul Peleș, Prima Doamnă a României a fost în centrul atenției, purtând o rochie absolut superbă. Cea care a îmbrăcată pe aceasta a fost Eli Lăslean. Carmen Iohannis a purtat o rochie până în pământ, de culoare roz prăfuit, din voal și dantelă. Se pare că Primei Doamne i-a plăcut ținuta, pentru că a sunat-o ulterior pe Lăslean și i-a cerut să o îmbrace de acum încolo.

Carmen Iohannis la Dineul pregatit de Principesa Margareta-2015

Vizita oficială în Spania

Tot în 2015, cuplul prezidențial a fost într-o vizită oficială în Spania, fiind invitați de Regele Felipe al VI-lea și de Regina Letizia. Din nou, ALexandru Ciutacu s-a aflat în spatele creației superbe pe care soția lui Klaus Iohannis a purtat-o. Este vorba despere o rochie din brocart roz cu un aer elegant și proaspăt.

Carmen Iohannis, tinuta la vizita oficiala din Spania- 2015

Carmen Iohannis, ținută de oscar

Anul trecut, la ceremonia de încoronare a Împăratului Japoniei, Carmen Iohannis i-a lăsat cu gura căscată pe cei care i-au văzut ținuta. Aceasta a purtat o rochie albastră lungă, din voal de mătase, cu mâneci lungi și talia fiind marcată de o eșarfă din același material. De această dată, creatorul de modă ales de Prima doamnă a fost Andrea Tincu.

Carmen Iohannis, ținuta impecabila la încoronaarea Imparatului Japoniei- 2019
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: