Redactia.ro
Home » Monden » Rocsana Marcu, despre traiul din Anglia. Cum arată casa fostei prezentatoare TV

Rocsana Marcu, despre traiul din Anglia. Cum arată casa fostei prezentatoare TV

GALERIE FOTO (7) Rocsana Marcu, despre traiul din Anglia

Rocsana Marcu, despre traiul din Anglia. În urmă cu un an, fosta prezentatoare TV a decis să părăsească România. Vedeta s-a mutat împreună cu fetițele sale, în Anglia. Recent, Rocsana  a vorbit despre noua viața din Londra, deschizându-și ușa casei. Cum arată locuința în care vedeta locuiește cu chirie?

Rocsana Marcu, despre traiul din Anglia. Cum arată casa fostei prezentatoare TV

Rocsana Marcu, despre traiul din Anglia. Fosta prezentatoare TV a lăsat în urmă cariera din România și s-a reprofilat. Rocsana a plecat împreună cu fiicele sale în Anglia. Vedeta stă cu chirie în Londra, iar acum este dezvoltator imobiliar. Blondina se simte foarte bine și le-a prezentat tuturor locuința din Londra. Imobilul este în stil londonez, și este potrivită pentru ea și fiicele sale.

Recent, Rocsana Marcu a povestit în emisiunea lui Teo Show că fiica sa cea mare a găsit casa. Inițial, vedeta și-ar fi dorit să se mute într-o altă zonă, dar la insistențele acesteia, a decis să se mute aici. „Este un loc pe care l-am ales după sufletul meu și mă simt foarte bine aici. Eu când am închiriat acest loc am făcut un tur video, așa cum îl numim noi. Eu locuiam în România. Fetița mea a găsit locul acesta. Eu voiam să locuim într-o altă zonă, dar fata mea a zis că e frumos și aici am ajuns. Iubim foarte mult florile. (…) Mi-am adus și icoanele cu mine. Sunt mult mai multe, dar le-am împărțit așa în toate camerele. Eu la Londra am venit doar cu fetele, după aceea au ajuns și sacii cu haine. În afară de haine nu am venit cu nimic”, a declarat Rocsana Marcu.

Câți bani câștigă Rocsana Marcu?

Fosta moderatoare TV a mărturisit că viața este foarte scumpă în Anglia, iar lunar cheltuie suma de 3.000 de lire. Blondina a spus că aceasta a fost și cea mai mică sumă pe care ea a câștigat-o de când s-a mutat din România. „Viața mea la Londra este total schimbată, pentru că este foarte liniștită față de ceea ce trăiam în România. Se fac bani aici. La Londra se fac foarte mulți bani dacă ești bun în domeniu. (…) E foarte important atunci când mergi să te întâlnești cu clienții trebuie să ai o ținută elegantă. Mi-am cumpărat foarte multe costume. Toate hainele mele sunt în saci și le-am trimis la tata la țară. Câștig destul de bine cât să fiu fericită alături de fetițele mele. Prima casă pe care am vândut-o, după două luni, a fost un milion de lire. E scumpă viața la Londra. Cel mai puțin într-o lună am câștigat 3.000 de lire. Cheltuielile lunare mă duc tot pe acolo”, a mai spus vedeta.

Rocsana a renunțat la televiziune. Vedeta a pus punct colaborării cu postul de televiziune Antena Stars, după trei ani în care a fost alături zilnic de telespectatori. Rocsana a postat un mesaj pe Facebook, în care îi anunța că nu va mai apărea pe micile ecrane. Vedeta tv a devenit cunoscută odată cu prezentarea matinalului pe care îl prezenta alături de Răzvan Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: