Redactia.ro
Home » Monden » Rodica Popescu-Bitănescu și-a dezvăluit secretele pentru o viață sănătoasă și liniștită. Cum reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze

Rodica Popescu-Bitănescu și-a dezvăluit secretele pentru o viață sănătoasă și liniștită. Cum reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze

Rodica Popescu-Bitănescu este una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră. Publicul a răsplătit-o mereu cu ropote de aplauze pentru reprezentațiile sale, iar ea a trăit cu tot sufletul fiecare moment petrecut pe scenă. A etalat mereu un zâmbet fermecător, care a ajutat-o să împartă în jurul său zâmbete și bună dispoziție. În vârstă de 83 de ani, a dezvăluit care este secretul său pentru o viață liniștită și sănătoasă.

Rodica Popescu-Bitănescu se bucură în mod necondiționat de dragostea publicului din România, care a fost cucerit de energia sa mereu pozitivă și atitudinea pe care a avut-o asupra vieții. Chiar dacă soarta nu a ferit-o de momente dificile, actrița și-a găsit mereu puterea să meargă mai departe și să zâmbească. Anul acesta și-a sărbătorit frumoasa vârstă de 83 de ani, însă putem spune negreșit că timpul nu și-a lăsat amprenta asupra ei. A rămas aceeași figură mereu veselă, dornică să împartă bucurie.

Care sunt secretele Rodicăi Popescu-Bitănescu pentru o viață minunată și sănătoasă

Mulți s-au întrebat care sunt secretele actriței pentru o viață de succes, mai ales că în ciuda vârstei respectabile, este plină de energie și foarte sănătoasă. Dacă nu am știi cu adevărat câți ani are, probabil că nimeni nu ar bănui că doamna Popescu-Bitănescu are o carieră de mai bine de 60 de ani în industria teatrului românesc.

Ei bine, cum a fost mereu deschisă cu publicul său, actrița și-a dezvăluit fără rețineri secretele. Cel mai important lucru pentru ea este să se mențină activă și sănătoasă, însă acordă o atenție deosebită și minții sale. Rugăciunea, dragostea pentru familie și teatru, dar și ambiția o ajută să rămână aceeași persoană veselă și energică.

„Sunt plină de energie pentru că sunt un om foarte credincios și mă rog în fiecare zi să fiu sănătoasă. Mă lupt să am mintea limpede, să îmi comand să fac ce vreau eu și să îmi fie bine.

Am multă activitate pentru că am învățat că nu este bine să faci nimic, trebuie să faci mereu ceva.

Sunt o bună gospodină, îmi place să fac piața, să gătesc, să mănânc, să scriu, să recitesc ce am scris, să mă informez, să fiu la zi cu tot ce se întâmplă.”, a zis actrița pentru Cătălin Măruță.

Actrița are un sfat important pentru publicul său

Începutul pandemiei a reprezentat pentru cei mai mulți dintre noi un moment dificil al existenței noastre, iar viața obișnuită a devenit un vis de mult apus, de care ne amintim cu tristețe. Cei mai mulți au ajuns să se confrunte cu depresie și alte probleme pe plan personal, iar Rodica Popescu-Bitănescu a avut un mesaj important pentru ei.

Actrița a încurajat pe toată lumea să rămână cât mai activă, dându-se drept exemplu chiar pe ea. Din câte se pare, actrița nu pierde niciodată timpul și încearcă să facă cât mai multe lucruri pentru a ține problemele departe de ea.

„Aud multă lume care cade așa într-o depresie, mulți oameni mult mai tineri ca mine. Eu nu am avut niciodată starea asta așa, să fiu disperată, nu prea am timp să fiu disperată. Dacă faci mereu câte ceva, păcălești creierul.[…] Eu tot timpul fac câte ceva. Urmează lansarea cărții pe care am scris-o.”, a adăugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: